Mérkőzés és jegyinformációk

A jegyek a hazai és vendég drukkerek számára is 500 forintért voltak megválthatóak a korábbi években, ezen továbbra sem változtatunk, a 14 éven aluliak számára szintén ingyenes marad a belépés. Klubunk egy új kedvezményt is bevezetett a 2020/2021-es bajnoki szezonra. A 14 éven aluliak már hosszú évek óta ingyenesen járhatnak mérkőzésekre, a kedvezményezettek köre most a Bács-Kiskun megyei egyesületekben futballozó, érvényes igazolással rendelkező utánpótlás korú labdarúgókkal bővül, 14 év felett érvényes igazolás, vagy annak másolatának felmutatásával ingyenesen léphetnek be a KTE meccsekre. 

A beléptetés rendjében nem lesz változás, a „napos oldal” lezárva marad, továbbra is az A-lelátót nyitjuk meg a hazai mérkőzésekre, ahol mindkét szárnyon biztosított lesz a büfé is a szurkolók számára. A vendég drukkerek számára az "N" jelű szektort biztosítjuk, melyet a 2-es és 3-as kapunál található pénztáraktól érnek el. 

Az alábbi alaprajzot nézve a Csabay Géza körútról megközelíthető pénztáraknál lesznek a belépési pontok.

2020. október 23-tól a labdarúgó mérkőzéseken kötelező a maszk viselése, enélkül senkit sem engedhetünk be a létesítménybe. Maszkokat a pénztárakban is lehet majd vásárolni, hogy emiatt senki se maradjon le a mérkőzésekről. 

Média partnerek
Támogatók