A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Mérkőzés és jegyinformációk

A 2023/2024-es szezonra is igyekeztünk olyan jegy- és bérletárakat megállapítani, melyek a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, az NB I-ben is az egyik legkedvezőbbek a mezőnyben.

 

 

Névre szóló bérletértékesítés

Az NB I-ben névre szóló bérletértékesítés zajlik, a név, a születési idő és a születési hely megadásával. Klubkártya használata nem kötelező a hazai meccseken, a korábban elkészített KTE klubkártyák nem érvényesek és nem is kerülhetnek meghosszabbításra. Alternatívát igény esetén a klubkartya.mlsz.hu oldalon az MLSZ klubkártya igénylése jelenthet.

 

Online értékesítés, személyes elővétel

A hazai mérkőzésekre online is lehet az NB I-ben elővételben jegyet és bérletet vásárolni a jegymester.hu oldalon.

A személyes elővételes jegyvásárlási lehetőségekről minden hazai mérkőzéshez kapcsolódóan be fogunk számolni honlapunkon. 

Az idegenbeli találkozók esetében szintén adott az online jegyvásárlás, itt azonban vannak saját jegyértékesítési rendszerrel dolgozó klubok (pl: FTC, DVSC), ahol eltérhet ennek a menete.

Az online vásárolt bérletek papír alapon nyomtathatók vagy a telefonon keresztül is olvasható a vonalkód. QR kód nem lesz. A papír alapú bérleteket plasztik kártyára is be tudjuk váltani a stadionban a személyes elővételes időpontokban.

Beléptetés, fizető eszközök 

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrzik, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

A Széktói Stadion teljes területén és a pénztárakban továbbra is csak készpénzzel lehet vásárolni.

A 2023/2024-es szezon jegy- és bérletárai (OTP Bank Liga, MOL Magyar Kupa):

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

Normál bérlet: 30.000 forint

Kedvezményes bérlet (18 év alatt, 65 év felett): 24.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Normál bérlet: 24.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 18.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Európa-konferencialiga

Az Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörében biztosan a Széktói Stadionban lépünk pályára, ellenfelünk az FC Riga–Vikíngur Reykjavik párharc győztese lesz. A mérkőzést július 27-én rendezik 19:00-os kezdéssel, ez lesz a szezon első tétmérkőzése. A nemzetközi kupameccsre a bérletek nem lesznek érvényesek, ugyanakkor bérleteseinknek elővásárlási jogot biztosítunk. A nemzetközi kupameccsen lelátótól függetlenül egységesek lesznek a normál (4.000 forint) és kedvezményes (3.000 forint) belépők árai, gyermekjegyet erre a meccsre nem adunk ki.

Vendég szurkolók

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai "B" lelátó jegyárai és kedvezményei érvényesek. 

Kapcsolat

A jegy- bérletinformációk kapcsán az info@kecskemetite.hu email címen lehet érdeklődni klubunknál. 

Az online jegyvásárlás kapcsán kizárólag a jegymester.hu ügyfélszolgálata tud információkkal szolgálni: info@jegymester.hu  

Média partnerek
Támogatók