A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Zeke Márió: A csapat sikeressége az egyénekre is hatással van

Szombaton 17:45-kor a Fehérvárt fogadjuk a Széktói Stadionban a bajnokság 25. fordulójában. A találkozó kapcsán Zeke Máriót kérdeztük, aki egyébként éppen korábbi csapata ellen lép majd pályára. 

– Mit adott számotokra a Kisvárda elleni siker?

– Nagyon fontos mérkőzés volt, így is készültünk rá egész héten. Az elején talán akadtak még problémáink, de főleg a második félidőben nagyon jól játszottunk már. Megérdemelten nyertünk, ami nagy pluszt adott a csapatnak pontszámban is. A továbbiakban is szeretnénk jó teljesítményt nyújtani, amihez egyfajt felszabadultságot is adhat talán ez a győzelem. Pontok és a mutatott játék kapcsán is elégedettek lehetünk eddig a tavasszal. Voltak olyan meccsek, amikor természetesen lehetett volna jobban játszani, de összességében jó úton járunk.

– Egyénileg is látható, hogy igen jó formában vagy tavasszal. Minek köszönhető ez?

– Jól érzem magam, élvezem a játékot is. Számomra nagyon sokat jelentett, hogy a téli felkészülést már teljes egészében a csapattal csinálhattam végig, nyáron ez kimaradt nekem. Az is fontos szempont, hogy jól kaptuk el a tavaszi rajtot, a csapat sikeressége egyénekre lebontva is érezteti hatását. Ahogy én is, úgy mindenki folyamatosan egyre jobb játékot nyújt. Fontos számomra, hogy ez kitartson, illetve lehetőség szerint szeretnénk még erre rátenni egy lapáttal. Ezért dolgozom minden nap.

– A Fehérvár elleni bajnoki előtt mennyi plusz motivációt ad nektek, hogy akár felére is csökkenthetnétek a távolságot a riválissal szemben?

– Nálunk tényleg nem egy sablon, hogy mindig az aktuális mérkőzésre és mindig ugyanúgy készülünk. Ez tényleg így van. Szeretnénk jó eredményt elérni, hazai pályán az a célunk, hogy jó játékkal rukkoljunk elő. Fontos mérkőzés ez számunkra, de azt is látni kell, hogy a középmezőny rendkívül sűrű a bajnokságban, így gyakorlatilag fordulóról fordulóra nagyon gyorsan tudnak változni a dolgok.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók