A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Zártkapus meccs jön Iváncsán

Rendhagyó mérkőzéssel folytatódik az NBIII-as szezon, hiszen a KTE HUFBAU a koronavírus elleni óvintézkedések miatt, zártkapus mérkőzésen lesz az Iváncsa KSE vendége. Ellenfelünk a 4. helyről várja a mérkőzést, ráadásul otthon kifejezetten erős.

Az Iváncsa KSE 2017-ben jutott el először története során az NBIII-ig, ahol viszont közel sem úgy szerepel, ahogy az talán egy újonc esetében szokás. A Fejér megyei klub első évében rögtön bronzérmes lett, majd egy 7. hely után idén jó esélyük van arra, hogy újra érmet szerezzenek akár. Jelenleg a negyedik helyen állnak, kifejezetten erős hazai mérleggel, hiszen augusztus óta nem kaptak ki otthon. Ellenfelünk inkább erősödött télen, hiszen egy távozóra három érkező jut, a Szegedről elhappolt Zabari Dávid góljával rögtön le is győzték 1-0-ra a Kelent a tavaszi nyitányon. Hazai pályán természetesen újra a győzelem a céljuk, főleg azért, mert ősszel már 2-0-ra nyerni tudtak a Széktóiban.

Kecskeméti szempontból nem indult jól a tavasz, hiszen bár vezettünk Monoron, a hazaiak végül 2-1-re fordítani tudtak, így otthon tartották a pontokat. A találkozó után Gombos Zsolt rendkívül csalódott és önkritikus értékelést adott, csapatként és egyénekre bontva sem tetszett neki az, amit a 90 perc során látott. A hét feladata is az volt, hogy a fejekben sikerüljön rendet tenni, hiszen szombaton ismét egy erős riválissal találkozunk. Pozitívum, hogy a keret zöme továbbra is egészséges.

Domján Attila (Iváncsa KSE):

„Biztos vagyok benne, hogy rá fogja nyomni a bélyegét a meccsre a pálya talajának állapota. Nem kifejezetten jó még, de az első fordulóban úgy láttam, hogy ez több helyen is gondot okozott, ezért is született kevés gól a meccseken. Ahogy informálódtunk, a Kecskemét is egy futballt játszani próbáló csapat, úgyhogy az egészen biztos, hogy ez az állapot egyik félnek sem fog kedvezni szombaton. Erősítések történtek a klubnál, elvárások is vannak, így biztosan egy elszánt ellenfél jön majd Iváncsára. Mindkét csapat győzelemre fog játszani, bízom benne, hogy lüktető iramú meccs lesz. Mi hazai pályán mindig a győzelemre játszunk, ez nem lesz másként most sem.”

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU):

„Nem tudom, hogy kinek „kedvez”, hogy zártkapus meccs lesz ez, talán a hazai csapatot ez ilyenkor érzékenyebben érinti. Kielemeztük ellenfelünket, megvan az elképzelésünk arról, hogy mit szeretnénk játszani, természetesen alkalmazkodva az ellenfélhez is. Az elsődleges az volt ezen a héten, hogy a fejekben rendet rakjunk. Nehezen viselte a csapat, illetve a szakmai stáb is a monori vereséget, egyértelműen csalódás volt, függetlenül attól, hogy a harmadik helyezett otthonában kaptunk ki. Szeretnénk most jó eredményt elérni, a rendkívül masszív Iváncsa otthonában. Ellenfelünk augusztus óta nem kapott ki hazai pályán, ráadásul ponttal sem sokan távoznak tőlük, ez mindenképpen kiemelkedő statisztika. Készültünk arra is, hogy kisebb a pálya, vélhetően nem is lesz ideális a talaj, de ezt a feladatot is meg kell oldanunk!”

Ahogy az összes hazai labdarúgó mérkőzés, úgy ez is zártkapus lesz, így arra kérjük drukkereinket, semmiképpen se induljanak el Iváncsára! Klubunk megtalálta a megoldást arra, hogy senki se maradjon le, a Kesport TV youtube csatornáján élőben lehet nézni majd a mérkőzést.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók