A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Zámbó maradhat, maximum egy hely lehet még kiadó

Szabó Tibor a hétvégére szerette volna eldönteni, hogy a bizonytalan jövőjű játékosok közül ki maradjon Kecskeméten. Két esetben maradt kérdés, mostanra ezekre is választ kaptunk.

Zámbó Dániel a KTE színeiben folytathatja 

Ladányi Patrik, Zámbori Dániel, Markó Ádám, Bagó Patrik és Takács Krisztofer játékára eddig is számított a stáb, két játékos sorsa azonban még bizonytalan volt, egészen eddig.

„Zámbó Dániel marad velünk, Szabó Péter azonban nem nálunk folytatja. A keret jelenleg 26 fős a fiatalokkal kiegészülve, itt kell majd még döntést hoznunk. Három U19-es mezőnyjátékos marad a jelenlegi ötösből velünk, akik itt is fognak edzeni, a többiek alapvetően a korosztályos csapatnál, de az ajtó természetesen mindenki előtt nyitva áll majd a jövőben. A keretben még maximum egy hely lehet esetleg nyitott, de csak olyan játékos jöhet szóba, aki azonnal meghatározó lehet képességei alapján.”

A KTE ezen a héten két edzőmeccset játszik, szerdán a Tiszakécskét fogadjuk a Széktóiban, vasárnap pedig Cegléden lépünk pályára. Mindkét találkozó 15:00-kor kezdődik.  

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók