A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Visszatekintő: A Taksonnyal kezdtünk, a Taksonnyal zárunk

Az őszi szezon papíron már véget ért, azonban a bajnokság a tavaszról előrehozott 16. fordulóval fog zárulni a mezőny számára vasárnap. Ez egyben azt is jelenti, hogy minden klub keretbe foglalja ezt a félévet, hiszen azzal zárnak, akivel kezdték a szezont. A KTE esetében ez a csapat a Taksony lesz.

Két újonc csatájával indult augusztusban a bajnokság a Széktóiban, amikor az erőviszonyokról még keveset lehetett tudni. A találkozó ennek megfelelően inkább nagy csatát, mint látványos játékot hozott. A vezetést korán megszerezte egy büntetőből a Taksony, majd a KTE a hajrában tudott egyenlíteni, amikor a csereként beálló Vladul volt eredményes egy szöglet után.

A vendégek mestere, Szabados Tamás már a nyitány előtt elmondta, hogy a céljuk a biztos bennmaradás a harmadosztályban. Ennek a célkitűzésnek bőven megfeleltek ebben a félévben, hiszen végig a 6-9. hely környékén tanyáztak, ami már csak annak tükrében is bravúr, hogy hazai meccseiket Dunaharasztiban kell játszaniuk, így tulajdonképpen végig idegenben szerepelnek. A KTE döntetlennel kezdett, mely az ősz slágereredménye lett lila-fehér szempontból, senki sem osztozkodott többször a pontokon, mint csapatunk, szám szerint 8-szor.

A Taksony – KTE szezonzáró meccset vasárnap 13:00-kor rendezik a Dunaharaszti MTK pályáján.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók