A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Veretlen Puskás Akadémiát fogadunk szombaton

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában a Széktói Stadionban a Puskás Akadémia lesz csapatunk ellenfele szombaton 15:30-kor. Veretlen riválist fogadunk az élmezőnyből, így nagyon kiélezett összecsapásra van kilátás.

A Puskás Akadémia kifejezetten jól kezdte a bajnokságot, hiszen eddigi négy meccséből kettőt megnyert, kettő pedig döntetlenre végződött. Érdekesség, hogy idegenben az FTC és az DVTK ellen is nyerni tudtak Hornyák Zsolt tanítványai, hazai pályán viszont a Fehérvár és az Újpest ellen be kellett érniük az egy ponttal. Mindkét meccsen szinte kiénekelték a sajtot a szájukból, hiszen a fővárosiak ellen két góllal is vezettek, míg a Fehérvár a hosszabbítás utolsó pillanataiban egalizált ugyancsak. Keretük jó elegyét adja a fiatal és rutinos labdarúgóknak, minden poszton több minőségi alternatíva várja, hogy lehetőséget kapjon.

Az előző idényben három alkalommal találkoztak a csapatok, kettő 1-1-es döntetlen után végül utoljára Felcsúton a 3-0-os KTE győzelem született. Szabó István most is számíthat az akkor két gólig jutó Horváth Krisztofer játékára, ahogy az élete első NB I-es gólját éppen a Pancho Arénában szerző Szalai Gáboréra is, ugyanakkor a három gólpasszig jutó Banó-Szabó Bence, valamint Nikitscher Tamás is műtét után lábadozik továbbra is. Kecskeméti szempontból eddig két hazai siker (Kisvárda, Fehérvár) mellett egy idegenbeli vereség (MTK) született a bajnokságban. Hazai pályán jól megy Szabó István tanítványainak, zsinórban öt győzelemnél tartanak minden tétmeccset figyelembe véve.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – A Puskás Akadémiánál nagyon jó munkát végeznek, edzőjük több mint négy éve van a klubnál. Ez most látszik igazán. Két döntetlent játszottak otthon, viszont idegenben kétszer is nyertek, ami figyelmeztető jel kell legyen. Minden fordulóban győzelmi esélyük volt, egyben vannak, masszívak, tele magas és erős játékossal. Jó a kémia a csapat és a stáb között, sokkal többet látok bennük most, mint a tavalyi negyedik hely. A mérkőzés esélyese ellenfelünk, de hazai pályán természetesen sokat fogunk tenni azért, hogy gyarapítsuk pontjaink számát. Ehhez megalkuvást nem tűrően kell futballoznunk, erényeinket csillogtatva. Vélhetően meleg lesz, ami kérdés, hogyan hat a két csapat játékosaira, de saját közönségünk előtt szeretnénk jó eredményt elérni.

Szurkolói információk

Jegyek, kapunyitás, beléptetés

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján – amennyiben maradnak belépők még – 14:00-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében akkor is, ha már rendelkeznek belépővel. A kezdésig az Ápoló Klubban is bemelegíthetnek drukkereink, hiszen közvetlenül a stadion mellett található szórakozóhely is nyitva lesz.

A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

Bérlet

A jegyek mellett a bérleteket is folyamatosan áruljuk online, a meccsnapon személyesen is lesz lehetőség kártyát váltani, illetve kártyára cserélni az online megváltott bérletet. A bérletértékesítés és csere a 2-es pénztárban (uszoda parkoló) zajlik majd szombaton, ugyancsak 14:00-tól. A plasztikkártya nem kötelező, természetesen telefonról is be lehet mutatni. Bérletet idén is érdemes váltani, hiszen az egész évre garantált hely mellett nagyjából a belépők árának a harmadát lehet megspórolni vele.

Jegy- és bérletárak:

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

Normál bérlet: 30.000 forint

Kedvezményes bérlet (18 év alatt, 65 év felett): 24.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Normál bérlet: 24.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 18.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Fizetési eszközök, tiltott tárgyak

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A beléptetés során a kedvezményes jegyeket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen legyen egy születési időt igazoló okmány (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány) szurkolóinknál. Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is. Aki teheti, érkezzen ezúttal is a tömegközlekedés segítségével. A mérkőzésekre esernyőt továbbra sem lehet behozni, így csapadékos időjárási körülmények esetén esőkabátot hozzanak magukkal drukkereink. A rendőrség utasítására emellett szúró és vágó eszközöket, zászlórudat tilos behozni a létesítménybe.

Vendég szurkolók

A vendégszektorra a „B” lelátó kedvezményei és előírásai érvényesek. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel lehet. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók