A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Véget ért a KTE városi bajnokság ősze

Az őszi szezonban klubunk névadóként és egyben a helyszín biztosítójaként vett részt a városi kispályás labdarúgó bajnokság szervezésében. Az őszi szezonban összesen 10 csapat vett részt a tornán, stábunk is bekapcsolódott a versengésbe.

A KTE Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság ősszel a Széktói Stadion sátorpályáján kezdődött el, ami tökéletes helyszínként vizsgázott a torna lebonyolításához. Jó és izgalmas meccsek sorát vívták a résztvevő, több esetben nagy hagyományokkal rendelkező kispályás amatőr csapatok. Egykori kupagyőztesek, NB II-es bajnokok, vagy éppen válogatott múlttal rendelkező kecskeméti ikonok is tiszteletüket tették a sorozat folyamán csapataik színeiben pályára lépve. A bajnokság alapszakaszát követően, helyosztókkal dőlt el a rájátszásban a végső sorrend. 

Klubunk stábtagjai, utánpótlás edzői és vezetői is csapatot alakítottak, Stáb néven csatába szállva a végső sikerért, de ősszel meg kellett elégednünk az ötödik hellyel az erős mezőnyben, kevéssel lemaradva a legjobb négyről. Az elődöntők után a tornát végül a Saller FC nyerte meg, mely Liftreklámot verte 5-3-ra a döntőben, a bronzérem a Becstelen Brigantikat 3-2-re legyőző Díszkerté lett. 

Folytatás tavasszal következik, amikor új bajnokságra várják a csapatok nevezését majd.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók