A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vasárnap a tartalékok is folytatják a bajnokságot

Másfél hét szünet után újra bajnoki meccsre készül a Kecskeméti TE II., tartalékcsapatunk a BKV Előre vendége lesz vasárnap 17:30-kor az NB III. dél-keleti csoportjában. Virágh Ferenc együttese első pontjaira hajt.

Az első két forduló nem alakult jól a fiatalok számára, hiszen a nyitányon 1-0-ra kikaptak Kispesten, majd hiába vezettek, végül 3-1-es vereséget szenvedtek hazai környezetben a Dabastól. A BKV ugyan a rajton 3-0-ra kikapott a Pénzügyőrtől, de ezt követően a Monor 2-1-es legyőzésével javítani tudott azonnal. A két együttes tavaly nem egy csoportban szerepelt, így hosszú idő után találkozunk újra az Előrével. 

– Várjuk a találkozót hiszen minden egyes mérkőzés egy fejlődési lehetőség a csapatnak, a játékosoknak. Rutinos, jó csapathoz látogatunk, de szeretnénk jól szerepelni. Komoly játékot mutattunk a Dabas ellen is, a lehetőségeink megvoltak. Ha bátran és elszántan játszunk továbbra is, akkor az idővel magával hozhatja az eredményt is, akár már most vasárnap – mondta Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók