A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Varga Bence jótékonysági gyűjtést szervez

Nyáron az MTK-tól igazolt hozzánk új kapusunk, Varga Bence, aki a nyári munka során alapembere lett a csapatnak, a Soroksár ellen nagyon fontos büntetőt is megfogott már. Kapusunk szeretne a pályán és a pályán kívül is hozzátenni a város sikereihez, éppen ezért egy számára fontos ügyben, egy később kiválasztásra kerülő állatmenhely részére szervezett gyűjtést, melyben a drukkerekkel is szeretne összefogni a csapat.

Varga Bence egész életében úgy nőtt fel, hogy állatok vették körül, éppen ezért minden olyan egyesületet, menhelyet szívesen támogat, ahol értük tesznek lelkes emberek. Egyelőre párjával adakozott az utóbbi években, szerette volna azonban, ha ezt a kört kibővítheti.

-Ez nem egy hirtelen jött dolog, a környezetemben mindig voltak állatok. Pár évvel ezelőtt határoztam úgy, hogy elég, nem vagyok képes elfogadni azt, ha valaki nem úgy bánik velük, ahogy megérdemelnék. Késztetést éreztem arra, hogy segítsek valamilyen formában, ez volt az első gondolatom, amikor elindultam ezen az úton. A párommal azóta adakozunk, mindig kiválasztunk egy adott menhelyet és megpróbálunk segíteni. Ez még nem teljesen bejáratott, de most olyan jó közösség alakult ki itt Kecskeméten a felkészülés alatt, hogy szerettem volna, ha ebbe beleállunk – mondta Varga Bence.

A Szurkolók az Állatokért mozgalom már jó ideje működik Magyarországon, a drukkerek is sokat tesznek azért, hogy a menhelyek munkája hatékonyabb legyen, akár gyűjtéssel, akár társadalmi munka formájában, igaz ez egyébként a KTE szurkolókra is.

-Magam is hallottam, hogy van egy futballszerető közeg Kecskeméten, aki szívesen áll egy ilyen kezdeményezés mellé, ennek nagyon örülök. Nagyra tartom az egyesület munkáját, olyannyira, hogy magamra is tetováltattam a logójukat, mert a céljaikkal azonosulni tudok – folytatta „Benyó”.

Varga Bence és a csapat már egy emberként állt bele a gyűjtésbe, melyet augusztus végéig szeretnének folytatni. Addig azt is eldöntik, hogy mely menhely, vagy egyesület számára ajánlják fel az adományokat, de reményeik szerint akár többek munkáját is segíthetik.

-Közösen fogjuk átbeszélni, hogy Kecskeméten kinek a részére adakozzunk, de őszintén remélem, hogy összejön annyi adomány, hogy akár több helyre is tudunk belőle eljuttatni. Ez lenne a legjobb, hiszen aki ezen a területen tesz és dolgozik, mindenképpen megérdemli a segítséget. Nagyon jó lenne sokak életét megkönnyíteni ezzel – mondta a gyűjtés kapcsán Varga Bence.

„Benyó” nagyon számít a szurkolók segítségére is, akár már egy tasak étel, vagy egy konzerv is sokat jelenthet.

-Bízom benne, hogy minél többen kapcsolódnak be, itt nincsenek megkötések, minden apró gesztusnak, egy doboz konzervnek is megvan a hatalmas értéke. Aki azonosulni tud ezzel, bátran kereshet személy szerint engem is.

Szurkolóink az info@kecskemetite.hu email címen keresztül további kérdéseket is feltehetnek a gyűjtéssel kapcsolatban, akár kapusunknak is. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók