A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Varga Bence jól van, Mihajlo Meszhi sebét összevarrták

Nem volt „áldozatok” nélküli 2-1-es sikerünk péntek este Újpesten, ugyanis a mérkőzés hajrájában két játékosunkat is a helyszínen lévő orvosi stábnak kellett ápolnia, illetve csapatunk egészségügyi stábjának ellátnia, ezután mindketten kórházi vizsgálatokon este át még Budapesten.

Varga Bence a mérkőzés hajrájában szokásához híven újra büntetőt hárított, azonban a lövést gyakorlatilag állcsúccsal hárította, mely után a földön maradt. A helyszínen tartózkodó mentősök és az egészségügyi stáb is azonnal reagált, kapusunkat hordágyon vitték le, és még a fővárosban CT vizsgálaton esett át. Szerencsére elmondhatjuk, hogy ez a vizsgálat negatív eredményt hozott, így Varga Bence saját lábán távozhatott a kórházból. 

Mihajlo Meszhi alig fél perccel a játék újrakezdése után fejelt össze vétlen helyzetben ellenfelével. Azt már azonnal sejteni lehetett, hogy itt is sérülés történt, játékosunk arca feldagadt és fel is szakadt bal szeme alatt. Őt is azonnal ellátták és kórházba szállították, ahol összevarrták a sebet. Rá még további vizsgálatok is várnak majd, de a körülményekhez képest jól van.

Játékosainknak ezúton is gyors felépülést kívánunk!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók