A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vágó Levente: Mindig a soron következő feladatra koncentrálunk

A MOL Magyar Kupában péntek este 20:00-kor a Soroksár vendége lesz csapatunk. A találkozó előtt csapatkapitányunk, Vágó Levente elmondta, mindig az aktuális feladat a legfontosabb számukra, jelenleg ez a találkozó.

– Neked is lehetnek még emlékeid a Soroksárról az NB II-ből, hogyan emlékszel vissza azokra a mérkőzésekre?

 – Jó emlékeim vannak a Soroksárról, hiszen kétszer is legyőztük őket anno a másodosztályban, ezek nélkül a sikerek nélkül most nem valószínű, hogy NB I-es csapatként látogatnánk hozzájuk. Két gólzáporos találkozót vívtunk velük, ebből is kiindulva én most is egy jó találkozóra számítok, nagy irammal. Ezúttal nem hétközi fordulót rendeznek a kupában, így a fáradtságra nem foghatnak semmit a csapatok, hiszen a válogatott szünet után frissen mehetnek neki mindenki a sorozatnak.

– Milyen célokkal vágtok neki a kupának?

– Mindig a soron következő feladatra koncentrálunk, nincs értelme jobban előre tekinteni, pláne a kupában. Most a Soroksárt kaptuk, szeretnénk továbbjutni, de természetesen ellenfelünk is így gondolkodik. Álmodozni persze lehet, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a bajnokságban is nehéz feladatok várnak ránk majd.

– Milyen ellenfél lesz a Soroksár?

– Jó ellenfélre számítok, a keret magja hosszabb ideje együtt futballozik, mindezt évek óta Lipcsei Péter kezei alatt teszik. A játékra törekednek, szeretik kihozni a labdát, ezért is számítok nagyon jó mérkőzésre, de természetesen igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni az erősségeikre.

– A válogatott szünetben két nap pihenőt is tudott adni nektek Szabó István a Tiszakécske elleni edzőmeccs után, amire ritkán van mód. Mennyi pluszt adott ez a szezon következő szakaszához?

– Örültünk annak, hogy jutott idő egy kicsit több pihenőre is, szerintem maximálisan fel tudtunk töltődni mentálisan és fizikálisan is. Személy szerint nekem is nagyon jólesett. Szükség is volt rá, hiszen a kupameccs után sűrű időszak vár ránk, pótolnunk kell az FTC elleni bajnokit is, így egy héten belül három tétmeccs vár majd ránk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók