A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újpesten nyertek a tartalékok

Vasárnap az Újpest FC II. vendégeként lépett pályára tartalékcsapatunk, és Szabó Tibor együttese egy izgalmas találkozón végül begyűjtötte a három pontot a hajrában.

Ahogy azt Szabó István korábban elmondta, azok a játékosok, akik kevesebb lehetőséget kaptak az ősz folyamán, az NB III-as együttessel még edzésben maradtak, emellett pályára is léptek. Mihajlo Meszhi még éppen Újpesten szenvedett arccsont sérülést az őszi szezon közepén, azóta ez volt az első tétmérkőzése.

A vezetést a 24. percben szerezte meg a „kis” KTE, Gréczi hozta magát helyzetbe egy gyors akció végén, majd be is vette az újpesti kaput (0-1). Még a szünet előtt fordított azonban az Újpest, a 30. percben egy felívelés után Dékei rúgott gyönyörű gólt kapásból (1-1), majd a 42. minutumban Radosevics reagált a leggyorsabban egy kapu előtt kavarodás során (2-1). A második félidőben gyorsan jött az egyenlítés, alig tíz perc elteltével Major Szabolcs oldalszabadrúgását csúsztatta a hosszú sarokba Mihajlo Meszhi (2-2). A slusszpoén a 89. percre maradt, amikor ukrán középpályásunk egy labdaszerzést követően lövőhelyzetbe, majd kipókhálózta távolról a felső sarkot (2-3).

Újpest FC II.–Kecskeméti TE II. 2–3 (2–1)

Budapest. Vezette: Török Mihály (Gergely Márton, Juhász Bálint)

Újpest: Miklósi – Hajdi (Tóth Á. 58.), Horváth B., Eckl, Szűcs, Varga Gy., Burzi (Farkas B. 80.), Radosevics, Geiger, Lukáts, Dékei (Sarkadi 74.). Vezetőedző: Mundi Viktor

KTE: Kersák – Sági (Szalai Sz. 74.), Győri Á., Barkóczi, Buna, Szamosi – Hatvani, Bodor, Meszhi – Major Sz., Gréczi. Vezetőedző: Szabó Tibor

Gól: Dékei (30.), Radosevics (42.) ill. Gréczi (24.), Meszhi (56., 89.)

Szabó Tibor: – Nagyon jó meccset játszottunk az Újpesttel, rengeteg fordulat jellemezte a találkozót. A második félidőben talán jobban akartuk a sikert, ami egy átlövésnek köszönhetően a végén össze is jött.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók