A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újabb pontot gyűjtöttek be a tartalékok

Tartalékcsapatunk az NB III. dél-keleti csoport 15. fordulójában a közvetlen riválist Martfűt fogadta. Egy győzelemmel akár előzhettek is volna a fiatalok, de végül be kellett érniük az egy ponttal.

A két együttes sokáig eredménytelenül gyűrte egymást, ám a hajrában úgy tűnt, a maga javára fordítja a meccset a „kis” KTE. A 78. percben Jászai-Deák löbbölte a labdát a vendég védelem mögé, ahol Majoros érkezett és a kapus mellett is elpasszolta a labdát. Akár elég is lehetett volna ez a találat a győzelemhez, ám a 88. percben egy középre ívelt szabadrúgás után ide-oda pattogott a tömegben a labda, melyet végül Csúri juttatott valahogy a hálóba, kialakítva az 1-1-es végeredményt. A tartalékok ezzel négy mérkőzés óta veretlenek a bajnokságban.

Kecskeméti TE II. – Martfű 1-1 (0-0)

Kecskemét, 100 néző. V: Farkas R. (Sáfárik, Szabó R.)

KTE II: Cseh – Hatvani, Zeke, Artner, Jászai-Deák (Horváth M. 82.), Goretich (Czenky 69.), Kovács K., Kovács P., Szamosi, Szalai Sz., Györgye (Majoros 69.). Vezetőedző: Virágh Ferenc

Martfű: Ladányi – Kinyig, Mlinárcsik, Polyák, Drasóczki, Sindel (Izsold 84.), Kriska (Szabó T. 58.), Székely, Mousavi (Csúri 24.), Asztalos, Desnica (Kasik 58.). Vezetőedző: Czinkon Szabolcs

Gól: Majoros (78.) ill. Csúri (88.)

Virágh Ferenc: – Csalódottak vagyunk, hiszen lehetőségünk volt arra, hogy előrébb lépjünk a tabellán. Jól hatástalanítottuk a Martfű kontráit, végig uralni tudtuk a mérkőzést, a vezetést is megszereztük, ám a végén egy oldal szabadrúgásból visszajött ellenfelünk a meccsbe. Remek teljesítményt nyújtottunk, de a számos lehetőséggel nem tudtunk élni, így fájó, de reális a pontosztozkodás.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók