A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Telt ház várható, szurkoljunk sportszerűen!

Csütörtökön elkezdődött a jegyértékesítés a Szentlőrinc elleni záró mérkőzésre, és az már most látszik, hogy rohamléptekben fogynak a jegyek, arra is jó esély mutatkozik, hogy a pénteki elővételes jegyvásárlás (17-19 óráig) során már el is kelnek a belépők. Fontos ugyanakkor, hogy ünneppé tegyük az utolsó meccset, szurkoljunk sportszerűen vasárnap.

Szerdán az MLSZ illetékesei és a városvezetés részvételével stadion bejárást tartottak, melyen minden résztvevő arra törekedett, hogy közös erővel elérjük azt, hogy a Széktói Stadionban egy osztállyal feljebb is mérkőzéseket rendezzünk.

A szándék közös, a Magyar Labdarúgó Szövetség is azt szeretné, hogy továbbra is Kecskeméten rendezhessük mérkőzésinket, ezért az MLSZ minden tőle telhetőt meg is tesz a rendelkezésére álló lehetőségek mentén. Fontos, hogy megfeleljünk a szükséges követelményeknek, azonban fontos az is, hogy megmutassuk azt, hogy ünnepé tudunk tenni egy futballmecset, és sportszerűen tudjuk buzdítani nagy tettet végrehajtó csapatunkat.

Tegyünk közösen azért, hogy megmutassuk, hogy szabályszerűen, méltó módon meg tudunk rendezni egy ekkora horderejű eseményt.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók