A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Taroltunk a forduló válogatottjaiban

A Ferencváros elleni győzelem után a szakírók sem feledkeztek meg méltatni játékosaink teljesítményét, a Nemzeti Sportnál például kecskeméti uralom jellemzi a forduló csapatát.

Az országos sportnapilap tizenegyében Sztefan Drazsics, a Mezőkövesd csatára kapott 9-es osztályzatot a Paks elleni mesterhármasa után, mögötte már csak 7-es osztályzattal lehetett bekerülni. Összesen hat játékosunk be is került ilyen érdemjeggyel az álomcsapatba, név szerint Szabó Alex, Szalai Gábor, Belényesi Csaba, Zeke Márió, Nikitscher Tamás és Tóth Barna. Tóth Barna egyébként a forduló gólját is jegyezte, aki a meccs után nem tagadta, ez élete találata egyelőre.

A csakfoci.hu-nál Szalai Gábor, Zeke Márió és Tóth Barna kapott helyet, míg a forduló edzője Szabó István lett. A portál egyébként megjegyzi, hogy a 2016/2017-es szezon óta nem fordul elő olyan, hogy a Ferencvárost kétszer is legyőzze ugyanaz az ellenfél a bajnokságban.

Az M4 Sport is összeállította a maga csapatát, ebben Szalai Gábor és Tóth Barna szintén ott van, Szabó István pedig szinten a forduló edzője.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók