A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Taroltak játékosaink a forduló csapataiban

Székesfehérvári sikerünk kapcsán elismerően értékeltek a szakírók is, a forduló álomcsapataiba eddig még nem látott számban kerültek be játékosaink. A Nemzeti Sport és az M4 Sport is öt helyen választott be KTE játékost ezúttal, míg Banó-Szabó Bence a forduló legjobbja lett a Nemzeti Sportnál.

A Nemzeti Sportnál a védelmet és a középpályát is uralják a kecskeméti játékosok,, Belényesi Csaba (7-es osztályzat), Szalai Gábor (6), Nagy Krisztián (7), Zeke Márió (7) és Banó-Szabó Bence (8) is bekerült a tizenegybe. Banó-Szabó Bence mellett csak a debreceni Szécsi Márk érdemelte ki a 28. fordulóban a 8-as érdemjegyet, de őt választotta a lap a hétvége legjobb játékosának is, ami két gólpasszát és játékát figyelembe véve is megérdemelt.

Az M4 Sportnál ugyancsak öt kecskeméti szerepel a forduló csapatában, annyi változással, hogy Szalai Gábor helyett Horváth Krisztofer kapott helyet. A csakfoci.hu Nagy Krisztiánt, Banó-Szabó Bencét és Horváth Krisztofert tette be saját csapatába, a forduló edzőjének Szabó Istvánt megválasztva.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók