A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Mezőkövesd elleni meccshez

Szombaton 18:00-kor a Mezőkövesdet fogadja csapatunk az OTP Bank Liga 3. fordulójában, ennek apropóján ismét összegyűjtöttük a jegy- és bérletvásárlási információkat.

Normál és kedvezményes jegy

Az OTP Bank Ligában kettő hazai jegytípust különböztetünk meg. A normál belépők 2.000 forintba kerülnek, míg kedvezményes jegyet a 18 év alattiak, illetve a 65 év felettiek vásárolhatnak 1.000 forintért a normál besorolású hazai bajnokikra. A 6 éven aluliaknak ingyenes a belépés.

A szezonra négy kiemelt kategóriájú mérkőzést határozott meg klubunk: Ferencvárosi TC, Újpest FC, MOL Fehérvár FC, Bp. Honvéd. Ezekre a találkozókra a normál belépő 3.000, a kedvezményes 1.500 forintba kerül majd.

Most érdemes bérletet vásárolni

A 2022/2023-as szezonban továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra ősszel, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. Ez egyben azt jelenti, hogy összesen 1983 hazai néző befogadására lesz alkalmas a Széktói Stadion egyelőre, így kifejezetten ajánlott bérletet váltani az NB I-re, hogy garantáltan minden mérkőzésre bejusson az, aki egyet sem szeretne kihagyni.

A bérlettel a kényelmi szempontok mellett természetesen több mérkőzés árát is meg lehet spórolni, illetve a hazai bajnokik mellett az esetleges kupameccsekre is érvényes lesz. A normál bérlet 25.000 forintba fog kerülni, míg a kedvezményest 15.000 forintért lehet megvásárolni, a 6 éven aluliaknak regisztrációs bérletet is lehet váltani.

Névre szóló bérletértékesítés

Az NB I-ben névre szóló bérletértékesítés zajlik, a név, a születési idő és a születési hely megadásával. Klubkártya használata nem kötelező a hazai meccseken, a korábban elkészített KTE klubkártyák nem érvényesek és nem is kerülhetnek meghosszabbításra. Alternatívát igény esetén a klubkartya.mlsz.hu oldalon az MLSZ klubkártya igénylése jelenthet.

Online értékesítés, személyes elővétel

A hazai mérkőzésekre online folyamatosan lehet az NB I-ben elővételben bérletet vásárolni a jegymester.hu oldalon, míg a jegyértékesítés az esemény élesítésével párhuzamosan kezdődik el. Online a hétvégi meccsre ide kattintva lehet beszerezni a belépőket és a bérleteket.

Személyesen minden hazai bajnoki mérkőzés előtt, csütörtökön 14-16 óráig várjuk drukkereinket a Széktói Stadionban. Bérletvásárlás, illetve online megváltott bérlet plasztikkártyára cserélése kapcsán telefonon is egyeztethetnek drukkereink időpontot a +36 20 482 9646-es számon, hétköznap 8-16 óráig.

Beléptetés, fizető eszközök

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrzik, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

A Széktói Stadion teljes területén és a pénztárakban továbbra is csak készpénzzel lehet vásárolni.

A pénztárak másfél órával a kezdés előtt, jelen esetben 16:30-kor nyitnak ki szombaton, arra buzdítjuk drukkereinket, érkezzenek minél korábban. 

Jegy (normál kategóriájú mérkőzések):

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes

Jegy (kiemelet kategória: FTC, Újpest, MOL Fehérvár FC, Honvéd):

Normál: 3.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes

Bérlet (bajnoki és kupa a teljes idényre):

Normál: 25.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 15.000 forint

Vendég szurkolók

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek.

Kapcsolat

A jegy- bérletinformációk kapcsán a +36 20 482 9646-es telefonszámon lehet érdeklődni a szezon során klubunknál, hétköznap 8-16 óráig.

Az online jegyvásárlás kapcsán kizárólag a jegymester.hu ügyfélszolgálata tud információkkal szolgálni: info@jegymester.hu  

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók