A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a felcsúti bajnoki meccshez

Péntek este 20:00-kor a Puskás Akadémia vendége lesz Felcsúton csapatunk. A találkozó kapcsán összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat drukkereinknek.

A mérkőzésre elővételben már meg lehet vásárolni a belépőket a jegymester.hu oldalon, a hazai mérkőzések kapcsán már megismert felületen. Érdemes élni az online jegyvásárlással, így ugyanis olcsóbb a tejes árú belépő, mint a helyszínen, illetve sorban állni sem kell már érkezés után.

Sem online, sem a helyszínen nem kell klubkártyát bemutatni, illetve személyes adatokat megadni, de a kedvezményes jegyvásárlás esetén arra feljogosító igazolványt (diákigazolvány például), be kell mutatni. A hazai jegyárak és kedvezmények a vendégszektorra is érvényesek, ugyanakkor kedvezményes jegyeket csak a pénztárban lehet vásárolni elővételben és a meccsnapon is.

A vendégszektor a 3I és a 3H jelzést viseli, az 5-6-os jegypénztár ablaknál várják a kecskeméti drukkereket. A szektorhoz a 3-as bejáratnál tudnak becsekkolni a jegyekkel a drukkerek. Pénztárnyitás két órával a kezdés előtt lesz, jelen esetben 18:00-kor.

A vendég drukkerek a murvás úton tudnak parkolni, a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál, Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról autóikkal.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók