A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Fehérvár elleni szezonnyitóhoz

Nem kell már sokat várni a tavaszi szezon rajtjáig, hiszen január 29-én (vasárnap) 17:30-kor a MOL Fehérvár FC lesz a Kecskeméti TE vendége a Széktói Stadionban. A jövő vasárnapi találkozó kapcsán összeszedtünk minden fontos tudnivalót drukkereinknek, az online jegyértékesítés ezzel párhuzamosan el is kezdődött. 

A tavaszi nyitányin még továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra, a városi oldal felújítási munkálatai még tartanak, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. Ez egyben azt jelenti, hogy összesen 1983 hazai néző befogadására lesz alkalmas a Széktói Stadion. A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt.

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon lehet már jegyet és bérletet vásárolni. A mérkőzés napján 16:00-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében. 

Tavaszi bérlet

Továbbra is megéri még bérletet váltani, hiszen ezzel garantáltan minden hazai tétmeccsre belépőhöz juthatnak drukkereink. A normál tavaszi bérlet 20.000 forint, míg a kedvezményest (18 év alatt, 65 év felett) 10.000 forintért lehet megvásárolni online, illetve a Széktói Stadionban is (utóbbi esetben telefonos egyeztetést követően). Az online vásárolt bérletek papír alapon nyomtathatók vagy a telefonon keresztül is olvasható a vonalkód. A papír alapú bérleteket plasztik kártyára is be tudjuk váltani a stadionban előzetes telefonos egyeztetés után, elérhetőség lentebb.

Jegyárak a MOL Fehérvár FC ellen:

Normál: 3.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes, de regisztrációs jegyet váltani kell a pénztárban

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A mérkőzés folyamán ajándéktárgyakat is lehet vásárolni a büfék mellett felállított pultoknál, szintén készpénzes formában.

Klubkártya továbbra sem kell a jegyvásárláshoz, viszont a beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrzhetik kollégáink, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

Vendég szurkolók

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók természetesen üzemelnek.

A jegy- és bérletinformációk kapcsán a +36 20 482 9646-es telefonszámon lehet érdeklődni a szezon során klubunknál, hétköznap 8-16 óráig. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók