A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szuhodovszki Soma nehéz kupameccsre számít

Szuhodovszki Soma számára keserédesen alakult a ZTE elleni bajnoki, mert bár újra sikernek lehetett részese, a találkozón begyűjtött sárga lapja azt jelenti, hogy nem játszhat a Ferencváros elleni bajnokin. Az élet persze megy tovább, most már a kupameccsre koncentrál középpályásunk, aki a hét második felében az edzéseken szeretne minden segítséget megadni a társaknak majd.

– Mindenkinek jót tett ez a győzelem. Eddig is nagyon küzdöttünk, de sajnos ez nem párosult eredménnyel. Megkönnyebbülés volt ez olyan szempontból, hogy csak nem felejtettünk el focizni. Bízom benne, hogy sokat merítünk a fontos mérkőzésen elért győzelemből, és a továbbiakban is tudjuk ezt kamatoztatni – tekintett vissza a ZTE elleni sikerre játékosunk.

Az első félidőben begyűjtött sárga lap az ötödik volt a szezonban Szuhodovszki Somának, ahogy egyébként Tóth Barna is hasonló helyzetbe került, így ők biztosan nem lesznek ott az FTC elleni bajnokin. Középpályásunk tudta, mivel jár ez a lap, ami természetesen nem töltötte el örömmel, de már a kupameccsre koncentrál.

– A fejemben volt természetesen, hogy négy sárgával megyek neki a meccsnek. Pontosan tudtam már abban a pillanatban, mivel jár ez a lap az én esetemben, ezért is reklamáltam, mert nem éreztem úgy, hogy egyből sárgát ért volna az a szabálytalanság. Megmondom őszintén, bennem is maradt ez utána, mert sajnáltam, hogy emiatt kimarad nekem az FTC elleni bajnoki. Így vagyok ezzel most is, de már előre tekintek, szeretnék a kupameccsen mindent megtenni azért, hogy sikerrel vegyük a következő akadályt. Ezután sem áll meg az élet, az edzéseken tudom segíteni a társakat azzal, hogy a lehető legjobban felkészüljünk az FTC-re is – mondta Szuhodovszki Soma.

Soroksár után Szegeden is nehéz meccsre számít játékosunk, de amondó, ha maximális koncentrációval vetik bele magukat a meccsbe, akkor továbbjuthatnak a következő körbe.

– Ugyanúgy készülünk a Szegedre is, mintha egy bajnoki következne egy NB I.-es csapat ellen. A Magyar Kupának teljesen más a hangulata, ezt már idén is megtapasztalhattuk, legalább olyan kemény meccsre számítok, mint amilyet Soroksáron vívtunk. Jó tapasztalat volt az a mérkőzés is, megmutatta, hogy az első perctől teljes koncentrációval kell belemennünk az összecsapásba ahhoz, hogy sikeresek legyünk. A maximumot kell nyújtanunk most is, hogy továbbjussunk Szegeden – mondta a kupameccs kapcsán Szuhodovszki Soma.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók