A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szűcs Kornél várja már a visszatérést

Szűcs Kornél számára különleges élmény lesz a vasárnapi bajnoki, hiszen nyáron szerződtetett védőnk éppen nevelő egyesületétől, a Diósgyőrtől került hozzánk. „Szücsi” először lép pályára korábbi csapata ellen, melyet már nagyon vár.

– Először fogsz játszani nevelő klubod ellen, hogyan várod a találkozót?

– Ez lesz az első mérkőzésem a Diósgyőr ellen. Biztosan fura lesz úgy kimenni a pályára, tulajdonképpen hazatérni, hogy már az ellenfél csapatában játszom, de egyébként nagyon várom a meccset. Jó hangulatra számítok a stadionban, szerintem egy jó találkozó is várható.

– Milyennek látod a mostani, egyébként remek formában szereplő Diósgyőrt?

– A tavalyi évben is elég jó csapat alakult már ki, mely a nyáron még tovább erősödött. Erős ellenfélhez látogatunk, de nekünk arra kell törekednünk, hogy megnehezítsük a hazaiak dolgát. Jó lenne, ha összejönne már egy siker idegenben is, vagy akár egy pont, ezzel a céllal utazunk most Miskolcra.

– A Ferencváros elleni mérkőzésből mennyire tudtatok táplálkozni?

– Fájó a Ferencváros elleni vereség, de ilyen küzdeni akarással ki lehet kapni a Groupama Arénában. Azt a meccset már lezártuk, a hibákból igyekszünk tanulni. Amennyiben ezen a meccsen ezeket javítani tudjuk, akkor bízhattunk a legjobbakban.

– Jobb oldali szárnyvédőként kezdhettél az FTC ellen, mennyire volt új számodra ezt a poszt?

– Néhányszor játszottam már ezen a poszton korábban is. Nem ez az eredeti pozícióm, de őszintén szólva nem ez foglalkoztat. Számomra az a fontos, hogy játéklehetőséget kapjak, mindegy milyen szerepkörben, utána ott próbálom magamból kihozni a maximumot.

– Mennyire sikerült már felkészülnöd a DVTK támadóiból, illetve mennyit tudtál segíteni esetleg személyes tapasztalataiddal?

– Szerencsére a szakmai stáb mindig jól felkészít minket, most is tudjuk azt, hogy kikre kell figyelnünk személy szerint a Diósgyőrből. Ami tapasztalatom van, azzal természetesen most már én is próbálok segíteni a többieknek, reményeim szerint ez is a javunkat szolgálja majd.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók