A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szombaton már a tartalékok is pályára lépnek

NB III-as tartalékcsapatunk kedden megkezdte a felkészülési időszakot a tavaszi szezonra, Virágh Ferenc együttese összesen nyolc találkozóval hangol majd a március eleji rajtra. Szombaton az SC Hírös-Ép vármegyei I. osztályban szereplő gárdáját fogadják.

– Kedden kezdtünk, s mivel a keretünk igen fiatal, az iskolákhoz igazodva napi egy edzésünk lesz, cserébe viszont sok mérkőzést kötöttünk le, mert kell a tapasztalat nekik. A keretnek vannak távozói, így Fődi Zsolt és Marsa Áron, Zoltán Rafael ugyanakkor Paksról csatlakozott hozzánk, illetve van próbázónk is. Szombaton az SC Hírös-Ép ellen kezdünk, ez is egy állomása lesz a felkészülésnek. Tovább kell fejlődnünk, lépésről lépésre haladva. Ez a mérkőzés is ezt szolgálja majd. Lesznek hiányzóink, de büszkék vagyunk rá, hogy két játékosunk, Hatvani Dániel és Szamosi Csanád az NB I-es keret edzőtáborában bizonyíthat jelenleg – mondta Virágh Ferenc a találkozó kapcsán.

Az edzőmeccset szombaton 10:00-kor a Széktói Stadion 1-es műfüves pályáján rendezik. A tartalékok felkészülési programjáról ITT írtunk már korábban. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók