A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szolnokon nyertek a tartalékok

Tartalékcsapatunk vasárnap a Szolnoki MÁV otthonában játszott alsóházi rangadót az NB III. közép csoport 29. fordulójában. Az igen nagy téttel bíró találkozón végül Lovas Zsombor találatával bizonyult jobbnak csapatunk.

A Szolnok kifejezetten jó formában volt a tavaszi szezonban, így nehéz találkozóra volt kilátás. Ennek ellenére fiataljaink nagyon szervezetten és jól futballoztak, és a 32. percben Lovas Zsombor góljával sikerült is megszerezniük a vezetést. A hazai együttes ugyan nagy erőket mozgósított a folytatásban az egyenlítésért, de a védelem stabilan állt a lábán, így végül első győzelmét ünnepelhette a „kis” KTE a tavaszi szezonban.

Szolnoki MÁV – Kecskeméti TE II. 0-1 (0-0)

Szolnok. Vezette: Horváth M. (Kovács II., Bencze)

Szolnok: Csáki – Gohér, Tisza, Lengyel (Iván 62.), Antal (Pinto 62.), Barna (Kalmár 46.), Pelles (Rokszin 46.), Tömösvári (Lakatos 38.), Kis, Szabó R., Kópis. Vezetőedző: Horváth Csaba

KTE II.: Kersák – Szamosi (Jászai-Deák 63.), Hatvani, Győri B. (Horváth M. 78.), Buna, Győri Á., Polyák, Szalai Sz., Lovas Zs. (Horváth Á. 63.), Györgye, Gréczi (Kovács Á. 90.). Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Lovas Zs. (32.)

Virágh Ferenc: – Óriási szív, alázat és csapatmunka jellemzett minket. Sokat tettünk azért, hogy meg tudjuk nyerni ezt a találkozót, elsősorban védekezésben nyújtottunk kiválót. Gratulálok a fiuknak, fontos három pontot szereztünk. Fontos most a pihenés mert szerdán a Honvéd második csapatát fogadjuk.

Tartalékcsapatunk a héten két bajnokit is vív, szerdán 11 órakor a Honvéd II. lesz az ellenfelünk egy korábbról halasztott találkozón, míg vasárnap ugyancsak 11 órakor a Hódmezővásárhely. Mindkét meccset hazai környezetben, a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezzük.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók