A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szenzációs sorozat ért véget

Bár csapatunk mindent megtett a Mezőkövesd elleni bajnokin is azért, hogy újabb szép eredménnyel örvendeztesse meg a kilátogató nézőket, ezúttal a vendégek örülhettek győzelemnek. Ezzel véget ért egy több mint egy éven át tartó hazai veretlenségi sorozatunk.

A jelenlegi NB I-es mezőnyben egyedülálló volt az a sorozat, amit csapatunk magáénak tudhatott, hiszen még az NB II-ben kezdődött el egy nagyon hosszú veretlenségi sorozatunk. 2022. február 28-án a Vasas tudott 1-0-ra nyerni a Széktói Stadionban, ezt követően pedig egészen 2023. április 2-ig nem találtunk legyőzőre saját pályánkon. Ebben a kicsit több, mint 13 hónapig tartó időszakban 18 tétmérkőzést játszottunk, az NB II-ben 5 győzelem és 1 döntetlen, az NB I-ben pedig 6 győzelem és 6 döntetlen jött össze.

Hogy mennyire nem vallott szégyent csapatunk a Mezőkövesd ellen sem, arról árulkodnak a mérkőzés statisztikái is, hiszen nagy labdabirtoklási fölényünk 12 szöglettel és rengeteg pontrúgással, valamint hatalmas helyzetekkel párosult, azonban a vendégek kapusa, Riccardo Piscitelli ihletett formában védett, így nem sikerül betalálnunk, a lefújás végén gratulálnunk kellett ellenfelünknek.

Ugyan egy sorozat véget ért, de ez alkalom egy új kezdetre is.  

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók