A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István további két évig marad

Már készül klubunk az OTP Bank Liga 2022/2023-as szezonjára is, és megkezdődtek az egyeztetések. A tárgyalások zajlanak, és az már biztos, hogy Szabó István vezetőedző további két évvel meghosszabbította szerződését.

Szabó István tősgyökeres KTE-s, hiszen játékosként, majd edzőként is lila-fehérben kezdte a pályafutását. Tagja volt a 2011-ben Magyar Kupát nyerő együttesnek akkor még asszisztensedzőként, volt már megbízott tréner az élvonalban, de természetesen a legnagyobb siker a mostani feljutás számára vezetőedzőként. Nem volt kérdés, hogy ezek után itt tervezi a folytatást.

– Természetesen nagyon megtisztelő, hogy tulajdonos úr és a vezetőség hosszabb távon is számít a munkámra, illetve a munkánkra. Részemről nem volt kérdéses a folytatás, így nagyon örülök az új szerződésnek, illetve annak, hogy a KTE NB I-es csapatának vezetőedzője lehetek. A célunk a megkezdett munka folytatása, hogy megmutassuk azt, hogy helyünk van az élvonalban. Dolgoztam már korábban az NB I-ben, így bennem nincs különösebb drukk, viszont az utóbbi években rengeteget változott a bajnokság, sokat nőtt a színvonal. Szeretnénk örömet okozni a szurkolóinknak és saját magunknak is. Tele vagyok jó érzésekkel, és nagyon boldog vagyok, hogy folytathatjuk azt a munkát, amit közösen elkezdtünk. Kecskemét jó hírnevét akarjuk vinni az országban, és büszke vagyok arra, hogy a csapat vezetőedzője lehetek – mondta Szabó István.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók