A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Nem tudom elmarasztalni a játékosaimat

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában a Fehérvár FC-t fogadtuk, a vendégek végül 1-0-ra nyerni tudtak Kecskeméten. A mérkőzés után a vezetőedzők értékeltek. 

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Szinte az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Jó tempóban, nagy akarással játszottunk. Sajnos a gólnál hibáztunk. Egy előnyben lévő, mélyen védekező csapatot nehéz feltörni. Bíztattam a játékosaimat, hogy a széleken próbálkozzanak megbontani a védelmet, ez nem mindig sikerült. A vereség ellenére nem tudom elmarasztalni a srácokat, ugyanis végig fölényben voltunk egy nagyon komoly játékerőt képviselő csapat ellen. Érzésem szerint legalább a döntetlenre rászolgáltunk volna, de gratulálok a Fehérvárnak, hogy elvitte a pontokat Kecskemétről, hiszen ez nem könnyű dolog.

Bartosz Grzelak, a Fehérvár vezetőedzője: – Nagyon fontos három pontot szereztünk. Három vereség és 0-8-as gólkülönbséggel érkeztünk erre a találkozóra. Véleményem szerint, ha erős egy csapat, egy ilyen gödörből ki tud lábalni, ha gyenge, akkor ez megtöri. Ma megmutattuk, hogy erős csapatunk van. Sokszor elmondtam már, hogy nagyon jó a csapategység az öltözőn belül. Tudtuk, hogy Kecskeméten nehéz meccs vár ránk, kemény összecsapásokra és sok hosszú, illetve lecsorgó labdára kellett számítanunk. Ez be is következett. A mérkőzés előtt elmondtam a játékosaimnak, mindegy, hogy hogy néz ki a játékunk, a legfontosabb a győzelem. Mindent megtettünk egymásért és sikerült nyerni!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók