A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában csapatunk 1-0-os vereséget szenvedett a Debrecen otthonában, melyet követően a vezetőedzők értékeltek. 

Srdjan Blagojevic, a Debrecen vezetőedzője: – Nagyon fontos, egyben nehéz mérkőzés és győzelem volt. A legutóbbi vereség után nyomás volt rajtunk, nehéz volt, de megcsináltuk, megszereztük a három pontot. Ezt a meccset is úgy lehetne kommentálni, mint a múlt hetit, ez is tipikus magyar bajnoki volt, azzal a különbséggel, hogy most nyertünk. Az első és a második félidőnek semmi köze nem volt egymáshoz, az első félidőben fölényben és jól játszottunk, csak az utolsó passzok hiányoztak. Tartottam attól, hogy szünet után ez változni fog, változott is, ekkor idegesek voltunk, kapkodtunk is egy kicsit. Szerencsére Megyeri Balázs több bravúrt is bemutatott, ő volt a meccs embere. Nagy nehezen megszereztük a vezetést, ezt kellett megtartanunk. Tisztában vagyok azzal, hogy voltak hibák, de a legfontosabb a három pont volt.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Becsületesen felkészültünk erre a találkozóra, azt kaptuk a Debrecentől, amire számítottunk. Az első félidőben a jobb oldalon ugyan akadtak kisebb nehézségeink, de reális volt az eredmény, tulajdonképpen Dzsudzsák nagy lövésén kívül igazán nagy lehetősége nem volt a Debrecennek. A második félidőben a mi akaratunk érvényesült jobban, megvoltak a helyzeteink és a ziccereink is. Sajnálom, hogy ezek kimaradtak, mert egy az egyébként jogos büntetővel nyerni tudott a Debrecen. A látottak alapján ma nem érdemeltünk vereséget véleményem szerint. Még többet kell tennünk azért, hogy a helyzeteink a jövőben befelé pattanjanak.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók