A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Jó erőkből álló Fehérvárt győztünk le

Az OTP Bank Liga 3. fordulójában csapatunk a Fehérvár FC-t győzte le 1-0-ra Szalai Gábor góljával. A találkozó után a vezetőedzők értékeltek.

Szabó István, a Kecskemét vezetőedzője: – Nagyon készültünk a Fehérvár játékára, két mérkőzésüket is kielemeztük, és az első félidőben a játékosaim maradéktalanul betartották a megbeszélteket. Gyorsak és élesek voltunk és főleg a széleken meg tudtuk bontani az ellenfelünket. A pontrúgásokat is elemeztük, nem véletlen, hogy Iyinbor megkapta a lehetőséget, mert nagyon jó támadó fejesei vannak és pont egy ilyen szituáció után voltunk eredményesek. A második játékrésszel viszont már annyira nem voltam megelégedve. Ha az átmeneteink során pontosabbak vagyunk, hamarabb is lezárhattuk volna a meccset. Itt látszódott, hogy Horváthnak még van lemaradása, míg sajnos Banó-Szabóra sem számíthattunk sérülés miatt, aki ezekben a helyzetekben nagyon jó döntéseket szokott hozni. Erre az összecsapásra sem tudtunk teljes hetet készülni, nekünk még az egy nap is sokat számít taktikai szempontból, de rendkívül örülök annak, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot egy jó erőkből álló Fehérvár ellen.

Bartosz Grzelak, a Fehérvár vezetőedzője: – Az előző fordulóban öt gólt kaptunk a Ferencvárostól, ezután arra törekedtünk, hogy sokkal keményebb, szilárdabb legyen a védekezésünk. Az első félidőben kompaktak voltunk, kevés helyet hagytunk az ellenfélnek. Csalódott vagyok, hogy már megint pontrúgás után kaptunk elkerülhető gólt. A második félidőben B tervre váltottunk, sokkal támadóbb felfogásban játszottunk, ezt a célt szolgálták a sok energiával pályára lépő cserejátékosok is. Több lehetőségünk is volt az egyenlítéshez, de ez nem volt elég. Kis szerencsével ponttal is távozhattunk volna egy nagyon jó ellenfél otthonából. A játékosaimat nem érheti szemrehányás, nagyot küzdöttek. Ez a harmadik vereségünk, de mindhárom meccsünk nagyon nehéz ellenfél ellen volt. Fő célunk a bennmaradás, és a rossz kezdés ellenére is pozitívnak kell maradnunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók