A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Hatalmas szívvel játszottunk

Az OTP Bank Liga záró fordulójában a KTE hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a Zalaegerszeget, ezzel a 6. helyen zárta a bajnokságot. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:

Szabó István, a KTE vezetőedzője: – Az első félidőben azt éreztem, hogy nagy teher van rajtunk. Lassan játszottunk, nehezen építettük a támadásainkat és a helyzetünket Sajbán gyönyörű gólja is nehezebbé tette. A szünetben nyugtattam a srácokat. „Szép szó vasajtót nyit” ahogy szoktam mondani. Hangsúlyoztam a játékosaimnak, hogy szívvel játszanakm ha már nem megy a futás lábbal, fussanak szívvel. Gratulálok a Zalaegerszegnek a nagyszerű tavaszi meneteléséhez, de úgy érzem, ma legalább egy góllal jobbak voltunk. Nehéz éven vagyunk túl, le a kalappal a tulajdonos úr és a vezetőség előtt. Akkor is mellettünk álltak, amikor nem jöttek az eredmények, bíztak bennünk és ez hosszú távon mindig kifizetődik. A stábom is nagyon odatette magát. Volt, amikor három játékost is adtunk a válogatottnak, most Horváth Krisztofer az Európa-bajnokságra készülhet. Amit még ki szeretnék emelni, az a szurkolótáborunk. Fantasztikusak, mindig mögöttünk állnak. A mostani meccs végén is a csapat együtt élt a drukkerekkel, ezt kecskemétiként mindig öröm látni nekem. Mindent összevetve, megérdemeljük, hogy a felsőházban zártuk a bajnokságot!

Márton Gábor, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőt uraltuk és a másodikban is megvoltak a lehetőségeink. Volt egy tizenegyes szituáció is, amit a meccs végén visszanéztem. Nem tudom, hogy mi ér büntetőt, ezek szerint semmi. Azt gondolom, nem érdemeltünk vereséget. Keserű a szánk íze, mert közelebb álltunk a győzelemhez, mint az ellenfelünk. A statisztika is ezt mutatja, de a sámok nem jelentenek semmit. Nagyszerű tavaszt produkáltunk, bónusz lett volna, ha elérjük egy mai sikerrel a 6. helyet. A csapat többet érdemelt volna, mint a 9. hely.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók