A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: A játékunk nem volt az igazi ma

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában csapatunk 1-0-os vereséget szenvedett az MTK otthonában. A mérkőzés után a vezetőedzők értékeltek. 

Horváth Dávid, az MTK vezetőedzője: – Kemény és alázatos munkát végez hetek óta a csapat, nyugalommal teltek a napjaink. Az első félidőben még akadtak gondjaink, de az volt az elgondolásunk, hogy a Kecskemét csoportdinamikáját semlegesítsük, izoláljuk a csapatrészeiket. Az első félidő utolsó negyedórájától ez működött, korrigálniuk kellett, lépni erre a helyzetre. A második félidőben stabilan futballoztunk, de természetesen az ellenfél kapuja előtt is villanunk kellett. Volt egy kapufánk, aztán egy némileg szerencsés lövés, amiből a gól született, így a magunk javára tudtuk fordítani a meccset.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Több részre osztható igazából a meccs. Jól kezdtünk, elégedett voltam, de aztán érthetetlenül elkezdtünk hibázni, az MTK átvette a kezdeményezést. Pontatlanok voltunk, nagyon vártam már a szünetet. Hiányzott a minőségi, kreatív játék, a forgások a széleken. Rapszodikus meccsünk volt, melynek a végén egy megpattanó lövés meg is pecsételte a sorsunkat, utána már hiába mentünk előre. Az MTK-nak ezen felül is volt még nagyobb helyzete, így azt mondhatom, megérdemelt a győzelmük. Többet vártam ilyen szép számú közönség előtt magunktól, de meg kell majd vizsgálni, hogy MTK nyomásra hibáztunk ennyit, vagy ezek ki nem kényszerített hibák voltak. Egy dolog biztos, a játékunk ma nem volt az igazi.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók