A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Súlyos büntetésre számíthatunk

Sajnálatos eseményekre is sor került mezőkövesdi sikerünk alkalmával, szurkolóink egy csoportja ugyanis olyan rigmusokat skandált, melyek komoly pénzbüntetést vonnak maguk után.

Klubunk nagyon büszke arra, hogy az utóbbi évek osztályváltásaival, illetve az azokat kísérő sikerekkel a lelátón is szépen bővült szurkolóink száma, hiszen ez is célunk volt, amikor a megyei I. osztályból indulva megkezdtük az építkezést. A feljutások és az NB I-es ezüstérem kiharcolása során is hatalmas segítséget kaptunk, arra külön büszkék lehettünk, hogy mindezt sportszerű keretek között, végig a csapatot buzdítva tették a drukkerek, jó hírét erősítve ezzel Kecskemétnek is országos szinten.

Az őszi szezon során a soroksári kupameccsen, illetve a szezonzáró Debrecen elleni bajnokin is történtek viszont sajnos már olyan események, amik figyelmeztetést vontak maguk után. Ezt követte most a mezőkövesdi incidens, melyet követően súlyos anyagi büntetésre számíthatunk már az erkölcsi károk mellett.

Szükségünk van a támogatásra a lelátóról, hiszen együtt erősebbek vagyunk, de a tavaszi szezonban is kizárólag a csapatot buzdítva, hogy közösen haladhassunk céljaink elérése felé!

Hajrá KTE!

Kecskeméti TE klubvezetés

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók