A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sajtószemle: A Nemzeti Sport készített helyszíni riportot nálunk

A hét folyamán a Nemzeti Sport újságírója, Pietsch Tibor és Koncz Márton fotóriporter látogatták meg klubunkat, hogy egy helyszíni riporton keresztül adjanak betekintést a nálunk zajló munkába. A riport során ügyvezetőnk, dr. Filus Andor, valamint vezetőedzőnk, Szabó István is örömmel válaszolt a kérdésekre. A teljes riport a Nemzeti Sport pénteki számában olvasható, illetve a Nemzeti Sport Online-on is elérhető.

Szabó Istvánt természetesen a szombati, FTC elleni bajnokiról is kérdezték, melyet rangadóként kezelnek. 

– Megtisztelő, ha ezt mások így gondolják. A tabella nagyon jól néz ki, igazán hízelgő ránk nézve. Kétezerhuszonegy nyarán vettem át az NB II-re készülő csapat irányítását, az első edzőmeccsünket a Fradival játszottuk – mármint a Fradi II-vel. Ha azt nézem, jó másfél év alatt honnan hova jutottunk, hogy a hét végén már a Ferencváros első csapata ellen lépünk pályára a sokak által rangadónak nevezett mérkőzésen, büszkék lehetünk magunkra. És arra is, hogy a velem egyidejűleg érkező, éppen a Fradi II-ből hozzánk igazoló Katona Bálint azóta nagyszerű futballista lett, amiként arra is, hogy abból a keretből, amellyel elkezdtük a munkát, tizennégyen-tizenöten ma is itt vannak. Egységesek vagyunk, a játékosok ugyanúgy szeretnek velünk dolgozni, mint mi velük. A szurkolók nagyon kedvelik ezt a társaságot, minden percben mellettünk állnak – mondta Szabó István. 

Dr. Filus Andor többek közt az egyesület filozófiájáról, a magyar fiataloknak megadott bizalomról is szót ejtett az interjúban. 

– Amikor nekiveselkedtünk a megyei első osztálynak, ezt a klubmodellt állítottuk fel, és azóta is tartjuk magunkat ahhoz, hogy a lehető legtöbb fiatalnak adjuk meg a lehetőséget. Ha azt nézzük, az évek során honnan hova jutottunk, talán kijelenthető, hogy jó úton járunk – nem is akarunk letérni róla. Büszkeséggel tölt el minket, hogy egyre többen sorakoznak fel az együttes mögött, az elmúlt években sokan kopogtattak be hozzánk azzal, hogy szeretnék támogatni a klubot, mert látják, milyen tisztességes munka folyik itt.

A teljes riport ITT olvasható. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók