A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Saját magunkat is le kell győzni vasárnap

Vasárnap 13:30-kor a KTE HUFBAU vendége a még veretlen Szentlőrinc lesz a Széktói Stadionban. A találkozó előtt Gombos Zsoltot, illetve Zoran Kunticsot is megszólítottuk.

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„A Szentlőrinc folytatta tavalyi jó szereplését, annak ellenére, hogy pár játékos elment. Újra tudtak megfelelően igazolni, eddig veretlenek, ez önmagában bizonyítja, hogy egy jó csapatról van szó. Nekünk a legfontosabb feladatunk az, hogy elsősorban magunkat győzzük le. Én tartom azt, hogy az NBIII-as mezőnyben bárkit képesek vagyunk legyőzni, de ehhez először az kell, hogy saját magunkkal kerüljünk tisztába. Kettő ellenfelünk lesz tehát, a munka egyébként a szokásos mederben zajlott, jól dolgoznak a fiúk. Szeretném, ha végre az edzéseken elvégzett munka vasárnap is kijönne, akkor senkitől sem kell tartanunk.”

Gombos Zsolt (Szentlőrinc SE):

„Tiszteljük nagymúltú ellenfelünket, mely remélhetőleg szép jövő elé is néz. Jó csapatnak tartom a Kecskemétet, jó játékosokkal, úgyhogy figyelmen kívül is kell hagynunk a tabellán elfoglalt helyüket. Még mindig hullámvölgyben vannak, de ebből bármikor elkezdhetnek kijönni. Mi a saját játékunkra fogunk törekedni, ami egy őszinte támadófutball, eközben szeretnénk megtartani hátsó stabilitásunkat is, alkalmazkodva az ellenfélhez. Eddig minden meccsen elégedett voltam a játékosaim hozzáállásával, jó erőben vagyunk, felkészültek, most is győzni szeretnénk.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók