A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Pénteken rendezik az I. Lázár Bence Emlékgálát, a KTE öregfiúk is ott lesznek

Korábban már több cikkben is bemutattuk a KTE öregfiúk csapatatát, mely december 28-án a Messzi István Sportcsarnokban lép pályára az I. Lázár Bence Emlékgálán. A színvonalas, jótékony célt szolgáló sporteseményig még egyet kell aludni, így összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

A tornán összesen 10 csapat vesz részt, őket két csoportba osztották be a szervezők. Az A-csoportban a Kerekegyháza, a KHTK, az FTC, az F-Group (Vladan Filipovic ügynökségének játékosai) és a Nyíregyháza, a B-ben a Lajosmizse, a KTE, az Újpest, a Szolnok és a PMFC küzd majd a továbbjutásért. A részletes program ITT tekinthető meg!

Kapunyitás 8:30-kor, a tornát több gálameccs is színesíti, így például a Sport TV és a Hírös Jog-Ászok találkozója, vagy a ScoreGoal KFC és az Újpest 1885 futsal csapatainak meccse. A torna döntőjére 18:00-kor kerül sor. A rendezvény ideje alatt a Magyar Vöröskereszt és az OVSZ által 10:00-15:00 óra között véradásra is lehetőség lesz a helyszínen.

Belépők kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen kaphatóak! 

6 év alatt: ingyenes

6-13 év: 500 forint

14-63 év: 1000 forint

63 év felett: 500 forint

Az esemény teljes bevétele a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány számára kerül felajánlásra. Az alapítvány célja a leukémiás betegek támogatása. 

Az alapítvány számlaszáma: 51700117-15004615 (Fókusz Takarékszövetkezet, Kerekegyháza)

Az alapítvány elérhetősége: lazarbenceemlekalapitvany@gmail.com

A teljesség igénye nélkül, de mindenképpen érdemes néhány nevet megemlíteni a többi csapatból is. A Fradiból Mátyus János, Lipcsei Péter, vagy éppen Dragóner Attila neve aligha szorul bemutatásra, de ugyanez igaz Vaskó Tamásra, Fehér Csabára, Bori Gáborra, Tisza Tiborra, vagy éppen Mészöly Gézára, akik az újpesti színeket képviselhetik. Az F-Group többek közt Juhász Rolanddal és Feczesin Róberttel, a pécsiek Bódog Tamással, Márton Gáborral, Megyeri Károllyal várják a rajtot.

A KTE kerete így néz ki:

Kapusok: Tóth Zoltán, Nagy Zsolt

Mezőnyjátékosok: Balla Mihály, Berki Zoltán, Barna Csaba, Barna Zsolt, Czéh László, Csordás Csaba, Kurucsai Milán, Farkas István, Széki Attila, Schindler Szabolcs

Tartalék: Yannick Mbengono

Csapatvezető: Erdei Sándor

Masszőr: Dóra Tibor

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók