A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Öregfiúk: 5 gólt lőttek Tápiószentmártonban

A KTE öregfiúk csapata hétfőn nagypályás edzőmeccset játszott Tápiószentmártonban, ahol egy jó erőkből álló együttessel találkoztak. A lila-fehér kedvencek 5-0-ra nyerték meg a találkozót, Csordás Csaba és Montvai Tibor duplázott, mellettük Berki Zoltán talált a kapuba.

Kovrig Ákos, az öregfiúk szervezője így értékelt:

„Nagyon örültünk a meghívásnak, egy jó meccset tudtunk játszani Tápiószentmártonban! Kitűnő volt a pálya, a körülmények és a hangulat is, nem mellesleg 5-0-ra nyertünk. Ellenfelünk vezeti a bajnoki tabellát, s bár sok hiányzójuk volt, most is jó nevekből álltak. Ezúton szeretném megköszönni Domonyai Istvánnak a meghívást, szenzációs volt a társaság, illetve a meccs utáni vendéglátás is. Mondhatjuk azt, hogy a sportbarátság ki is alakult, már meg is beszéltük, hogy nyáron mi is visszahívjuk őket. Minden játékosnak köszönöm, aki rászánta a délutánját arra, hogy a KTE öregfiúk színeiben focizzon, Fütyü Illés például új volt köztünk. Készülünk tovább, szeretnénk áprilisban és májusban is egy-egy nagypályás meccset játszani, bízom benne, hogy sikerül ellenfelet találnunk.”

Álló sor: Barna Zsolt, Kovrig Ákos, Borbély Krisztián, Montvai Tibor, Török László, Kisjuhász Gyula, Berki Zoltán, Koncz Zsolt

Guggolnak: Bakos Tamás, Mojzes Róbert, Csordás Csaba, Virágh Ferenc, Fütyü Illés, Botos Krisztián

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók