A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nikitscher Tamást hosszú időre elvesztettük

Sajnálatos módon csapatunk nyári felkészülését egy súlyos sérülés zárta le a pénteki edzőmeccsek egyikén, Nikitscher Tamás ugyanis térdsérülést szenvedett.

A vizsgálatok sajnos azóta megerősítették, hogy játékosunk elülső keresztszalag szakadást szenvedett, így előbb műtét, majd hosszú rehabilitációs munka vár rá, mely hónapokat vesz igénybe. Nikitscher Tamás most is a pozitívumokat igyekszik megragadni, és abban egészen biztos, hogy erősebben fog visszatérni a pályára.

– A pénteki edzőmeccsen egy szerencsétlen eset után a földre érkeztem. Sajnos azonnal éreztem, hogy nagy a baj, hallottam egy reccsenést, mintha a térdem sem a szokásos módon mozdult volna el. Tudatosan készítettem ezután magam a legrosszabbra, így nem is ért meglepetésként, amikor másnap közölték velem a diagnózist. Öröm az ürömben, hogy az oldalszalagok csak meghúzódtak. Őszinte leszek, csak az bánt, hogy nem tudok a csapat és a klub rendelkezésére állni. Reálisan látom a helyzetet, ez egy hosszabb és keményebb időszak lesz számomra, de tudom, hogy a klub, a családom, a párom, a csapattársak, a stáb, a menedzserem, szóval tényleg mindenki mellettem áll. Amint túlleszek a műtéten, keményen beleadok mindent a munkába, erősebben fogok visszatérni, mint a sérülés előtt! Ezt nem egy csapásként fogom fel, hanem egy próbatételként, csak rajtam múlik, hogyan reagálok rá. Hiszek magamban és tudom, hogy mindent meg fogok tenni a visszatérésért, a többi már az égieken múlik – mondta Nikitscher Tamás, aki a tervek szerint hamarosan a műtéten is túlesik.

Játékosunknak ezúton is sok erőt és kitartást kívánunk a felépüléshez, melyhez természetesen minden segítséget megadunk, hogy minél előbb újra a pályán lehessen!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók