A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nem tudta megtartani előnyét a tartalékcsapat

Az NB III. dél-keleti csoport 9. fordulójában a bajnoki címre is esélyes Hódmezővásárhely vendége volt tartalékcsapatunk. Bár a fiatalok vezettek is, végül nem tudtak bravúrt elérni.

Sokkal jobban kezdte a mérkőzést a fiatalok, hiszen korán megvoltak a lehetőségek, a 15. percben Artner aztán fordulásból kilőtte a felső sarkot (0–1). A HFC nagyobb fokozatra kapcsolt, átvette az irányítást innentől és Guth már a 23. percben egyenlített. Megvoltak a lehetőségek továbbra is hazai oldalon, fordulás után a korábbi KTE támadó, Vladul büntetőből is próbálkozhatott, ám nem sikerült betalálnia, Cseh védett. A 70. percben aztán egy másik ex-kecskeméti páros döntötte el a pontok sorsát, Hegedűs beadását Gréczi fejelte a kapuba (2–1).

Hódmezővásárhelyi FC – Kecskeméti TE II. 2–1 (1-1)

Hódmezővásárhely, 400 néző. Vezette: Török M. (Gergely, Juhász)

HFC: Vaits – Gréczi (Dobronoky, 83.), Ondrejó (Hegedűs, 63), Hunya, Vladul (Juhász, 90.), Guth, Arany (Czékus, 63.), Zana, Zámbori, Dóra, Sipos (Rabecz, a szünetben). Edző: Antal Krisztián.

KTE II.: Cseh – Horváth Á. (Ruzsa, 58.), Hatvani, Majoros (Horváth M., 73.), Czenky (Marsa, 73.), Artner (Fődi, 81.), Kovács P. (Jászai-Deák, 58.), Kovács K., Szalai, Györgye, Molnár M. Edző: Virágh Ferenc.

Gól: Guth (23.), Gréczi (70.), ill. Artner (15.).

Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője: – Az eredményt és a mérkőzést nézve is helytálltunk. Vezetést tudtunk szerezni, mellette volt még ajtó ablak helyzetünk, s a pontszerzés sem volt messze. Nyomás alá helyezett minket a hazai csapat, így az átmenetekre helyzetük a hangsúlyt, ami egészen jól működött az első félidőben. A fordulás után már nem tudtuk ezt a minőséget tartani, és a pár lehetőségből egyet kihasznált a hazai csapat. Büszke vagyok a srácokra, nagyot küzdöttek egy minőségi csapat ellen. Az élet nem áll meg, megyünk tovább, harcolunk azért, hogy minél előbb pontokat tudjunk szerezni

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók