A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nem lesz edzőmeccs a szünetben

A válogatott program miatt az NB I-ben nem rendeznek fordulót ezen a héten, így a megszokottól eltérő lesz csapatunk programja is. A játékosok kicsivel több pihenőt kaptak a szakmai stábtól, ezt követően pedig bő másfél hét lesz felkészülni a folytatásra.

Sűrű másfél hónap van csapatunk mögött, hiszen február eleje óta összesen 9 tétmérkőzést kellett lejátszania Szabó István együttesének. A mérleg kifejezetten jó, hiszen a bajnokságban 50 százalékos mérleggel zártuk ezt a periódust, a kupában pedig bejutottunk a nyolc közé. Mivel a folytatás is sűrű lesz – egy hét alatt három tétmeccset vívunk majd azonnal – a szakmai stáb keddig pihenőt adott a játékosoknak, szerdától pedig folytatódik a munka és a felkészülés. Edzőmeccs ezúttal nem szerepel a programban.

A szünet után először az MTK lesz az ellenfelünk március 30-án (szombaton) idegenben, majd ezt követően csütörtökön Balmazújvárosban jön kupameccs a Nyíregyháza ellen, amit a Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki követ majd vasárnap.

Bár az NB I-es bajnokság szünetel, NB III-as együttesünk most is bajnokira készül, vasárnap 11:00-kor Szegeden lépnek pályára a fiatalok.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók