A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nem adott esélyt az ESMTK a tartalékoknak

Az NB III. dél-keleti csoport 4. fordulójában tartalékcsapatunk az ESMTK-t fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban. A vendégek jól tartották kézben a mérkőzést, így megérdemelt győzelmet arattak.

A mérkőzés nem indult rosszul, hiszen a 9. percben Artner fordult kapura a tizenhatos bal csücskénél, tekerése azonban kevéssel elment a hosszú alsó mellett. A tavalyi dobogós fokozatosan kezdte átvenni a játék irányítását, a 14. percben Kovács Botond néhány lépésről fejelt mellé egy szögletet, majd nem sokkal ezután Lucz fejese se talált kaput. A 36. percben góllá érett a vendégek labdabirtoklási fölénye, egy szépen kijátszott akció végén Molnárnak csak üres kapuba kellett már passzolnia (0-1). Egy perccel később azonnal egyenlíthettek volna a fiatalok, Kovács Kolos indult meg, aki aztán jól tette a balján érkező Ruzsa elé a labdát, ő azonban egy átvétel után fölé bombázott. Nagyon sokba került a kihagyott helyzet, ugyanis a 39. percben megint betalált az ESMTK ezúttal Wirth került kihagyhatatlan helyzetbe (0-2). A második félidőben próbált váltani a „kis” KTE, de az ESMTK folyamatos veszélyt tudott jelenteni gyors kontráival. A 69. percben el is dőltek a lényeges kérdések, egy labdaszerzés után ritmust váltottak a vendégek, az akció végén ismét Wirth volt eredményes (0-3). A végeredményt Molnár állította be, aki büntetőjével keretbe zárta a találkozót (0-4).

Kecskeméti TE II. – ESMTK 0-4 (0-2)

Kecskemét, 150 néző. Vezette: Maml (Sáfárik, Laki)

KTE II.: Ásós – Jászai-Deák, Szamosi, Bodor (Fődi 73.), Artner, Goretich (Gondi 18.), Kovács P., Ruzsa (Horváth Á. 46.), Györgye, Kovács K. (Majoros 61.), Molnár M. (Ladányi 61.). Vezetőedző: Virágh Ferenc

ESMTK: Jeszenszky – Slezák, Tagai, Kovács B., Szűcs L. (Bán 55.), Márton, Molnár R., Molnár J. (Rédei 76.), Wirth, Molnár T., Lucz (Helmich 24.). Vezetőedző: Turi Zoltán

Gól: Molnár J. (36., 75.), Wirth (39., 69.)  

Virágh Ferenc: – Sajnos ennyivel jobb csapat ellen játszottunk. Kettő gólos hátrányban még volt sanszunk visszajönni a mérkőzésbe, de aztán a második félidőben már abszolút hatástalanok voltunk támadásban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók