A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII-as bajnok érkezik Szolnokról

25 esztendős középpályással erősödött a Kecskeméti TE kerete, Karacs Roland a Szolnoki MÁV-tól igazolt hozzánk, ahol az előző szezonban bajnoki címet és feljutást ünnepelhetett.

Karacs Roland

Karacs Roland Budapesten pallérozódott utánpótlás játékosként, végül Újpestről léphetett át a felnőtt futballba. Kozármislenybe került, ahol meghatározó tagja volt fiatal kora ellenére is az NBII-es alakulatnak, majd a BKV Előre és a Gyöngyös érintésével, ismét a másodosztályba került. Kaposváron bizonyíthatott, innen Csákvárra, majd Budafokra vezetett az útja. 2016 óta az NBIII-ben futballozik, Dabas és Dunaújváros után legutóbb Szolnokon játszott, ahol alapembere volt a bajnoki címet ünneplő csapatnak.

Karacs Roland természeten hasonló sikereket szeretne átélni Kecskeméten is:

„Második hete vagyok Kecskeméten, a körülmények kifejezetten tetszenek. A bajnoki cím után nem hosszabbítottam szerződést Szolnokon, így az átigazolási időszak egy kisebb kálvária volt számomra. A KTE szolnoki csapattársamon, Simon Attilán keresztül került képbe, aki Farkas Istvánnak ajánlott be. Őszintén megvallom, a felkészülési időszakot nem szeretem, mindig a bajnoki meccsekre voltam kiélezve, úgyhogy már nagyon várom a vasárnapi rajtot! Minden meccsre koncentráltan kell készülnünk, csak a győzelemre törekedve. Bajnokként jöttem Kecskemétre, természetesen nagyon szeretnék újra az lenni, meglátjuk, mire leszünk képesek a szezon során.”

Karacs Roland statisztikái:

NBII: 79 meccs/6 gól

NBIII: 132/5

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók