A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nagy Olivér: Rajtam múlik, mennyi esélyt kapok

Nagy Olivér a Puskás Akadémia elleni bajnokin először volt a kezdőcsapat tagja, amit rögtön egy gólpasszal hálált meg. A 21 esztendős jobbhátvéd szeretne minél többet játszani a folytatásban is, de tudja, hogy ezért neki kell megdolgoznia ezután is.

– A vereség ellenére számodra mindenképpen emlékezetes lehet a PAFC elleni bajnoki, hogyan fogadtad, hogy megkapod a bizalmat kezdőként is?

– Hatalmas öröm volt számomra, hogy bekerültem a kezdőcsapatba. Azt nem mondom, hogy máshogyan készültem, de nagyon szerettem volna élni a bizalommal. Próbáltam kiadni magamból mindent, jó dolog, hogy adtam egy gólpasszt is, azt viszont sajnálom, hogy nem tudtunk legalább pontot szerezni.

– Már az MTK elleni mérkőzés után is volt pár jó szava hozzád Szabó Istvánnak, akkor már sejtetted, hogy kezdő lehetsz?

– Akkor elmondta, hogy tetszett, ahogy beszálltam az MTK ellen, látja, hogy sokat fejlődtem, így álljak készen arra is, hogy több lehetőséget kaphatok. Azt viszont én is csak a meccs előtti edzésen éreztem, hogy kezdő leszek, hiszen akkor már úgy szoktunk gyakorolni. Utána aztán már ott is láttam a nevem.

– Hogyan élted meg a Puskás elleni meccset?

– Amit elterveztünk, azt végig tudtuk vinni nagyjából 75 percen keresztül. A gólokat mindig hibák előzik meg, de most azért azt éreztem, elkerülhető szituációkból kaptuk ezeket. Az eredménnyel elégedetlenek vagyunk, de amilyen mentalitással álltunk bele a meccsbe, arra lehet építeni, ezt kell tennünk a folytatásban.

– Hogyan készültök a Debrecenre, neked személy szerint milyen céljaid vannak a hajrában?

– A hét elején kielemeztük a Puskás elleni meccset, természetesen akkor még nem volt felhőtlen a hangulat. Túl kellett azonban ezen lépni, azóta már maximálisan a Debrecenre koncentráltunk és ennek van alárendelve a heti munka is. Vannak személyes céljaim, de mindig a csapat az első. Szeretnék minél többet a pályán lenni, de ez rajtam múlik, ha tudok olyan teljesítményt nyújtani, az esélyt biztosan megkapom. A csapat eredményessége a legfontosabb, remélem, ehhez én is hozzá tudok tenni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók