A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nagy Olivér: Jó érzés volt bemutatkozni

Az MTK ellen egy ifjú debütálónk is volt az NB I-ben, Nagy Olivér először lépett pályára bajnokin. Jobbhátvédünk a nemzetközi porondon már átesett a tűzkeresztségen, azonban az NB I-es debütálásra is nagyon várt már.

– Nagyon jó érzés volt bemutatkozni az NB I-ben, régóta vártam már erre a pillanatra. A stábtagok, így Kerekes Barna, de Szabó István vezetőedző is éreztette már velem korábban, hogy hamar eljöhet az én pillanatom is. Azt nem mondom, hogy nagyon izgultam, de természetesen egy drukk volt bennem, mégiscsak a legmagasabb osztályban mutatkoztam be. Sajnos nem győztes meccsen debütáltam, de ez a következő célom, hogy egy sikernek is részese legyek a pályán, akár kezdőként is. Ettől függetlenül sokat tanultam az MTK elleni találkozóból is. Az iram természetesen más, mint amihez korábban akár az NB II-ben hozzászoktam, de úgy érzem, a jó irányba haladok folyamatosan – mondta Nagy Olivér a bemutatkozás kapcsán.

Játékosunk már a Puskás Akadémia elleni, szombaton 15:30-kor kezdődő hazai mérkőzés kapcsán is megosztotta várakozásait.

– Amióta Kecskeméten vagyok, csak jó benyomások érnek, akár a csapatról, akár a szurkolókról van szó, szeretnénk hazai pályán folytatni, amit elkezdtünk. Mindenki izgatott, hiszen javítani szeretnénk, noha pontosan tudjuk, hogy a Puskás Akadémia kitűnő csapat, ráadásul jó formában is van ellenfelünk. Előny, hogy egy nappal többet tudunk dolgozni ezen a héten, mindent meg is fogunk tenni annak érdekében, hogy ezt a magunk javára fordítsuk – tette hozzá Nagy Olivér.

A jegyek mellett a bérletek is folyamatosan elérhetőek a szombati meccsre a Jegymesteren! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók