A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Mezőkövesden rajtol el a tavaszi szezon

Véget ért a téli felkészülési időszak, hétvégén már újra tétmérkőzések következnek a magyar bajnokságban, csapatunk Mezőkövesden lép pályára az OTP Bank Ligában.

Hosszúnak nem volt nevezhető a szünet, hiszen december 17-én még bajnokit vívtunk hazai pályán a DVSC ellen, majd az ünnepek után már január 2-án munkába állt a társaság. A szűk egy hónapos felkészülés alatt hét edzőmeccset játszottunk le, ezeken négy győzelem, két döntetlen és egy vereség volt a mérleg, egy kivétellel külföldi élvonalbeli csapatok ellen. A törökországi edzőtáborból hazatérve kis pihenőt adott a szakmai stáb a játékosoknak, kedden viszont már a bajnoki ritmusnak megfelelő munka indult el.

Vasárnap kezdődik a tavaszi szezon kecskeméti szempontból, Szabó István csapata a Mezőkövesd vendége lesz 15:00-kor. A menetrend rögtön igen sűrű lesz, hiszen ezt követően azonnal hétközi forduló vár ránk, február 8-án a Diósgyőrt fogadjuk a Széktói Stadionban 20:00-kor, majd 11-én az őszi bajnok Paks vendégei leszünk 12:30-kor.

A jegyek már kaphatóak a mezőkövesdi szezonnyitóra, illetve a DVTK elleni hazai meccsre is, emellett a tavaszi bérleteket is folyamatosan áruljuk online, a jegymester.hu felületén.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók