A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Martfűn zárul a tartalékok idénye

Vasárnap rendezik az utolsó, 30. fordulót az NB III. dél-keleti csoportjában, ahol a KTE II. a Martfű vendége lesz. Mindkét csapat nyugodtan várhatja az utolsó kört, de a cél az, hogy jó eredménnyel búcsúzzunk az idénytől.

A „kis” KTE a hajrában nagyon elkapta a fonalat, az előző fordulóban 7-0-ra verte meg a Füzesgyarmatot, azt megelőzően pedig a Szolnokot győzte le 4-0-ra, s mint később kiderült, ezek a győzelmek gyakorlatilag bennmaradást értek. Virágh Ferenc együttese annak a Martfűnek az otthonába látogat, mely már szintén nyugodtan várhatja az utolsó fordulót, köszönhetően annak, hogy utolsó három mérkőzését megnyerte. A Martfű a 9., míg a mieink a 11. helyről várják a záró kört. Érdekesség, hogy ellenfelünk vezetőedzője az a Koncz Zsolt, aki 2008-ban meghatározó tagja volt játékosként NB II-es bajnokcsapatunknak.

– Hosszú és küzdelmes idény zárására készülünk, de egész héten úgy dolgoztunk, hogy az utolsó mérkőzésen adjunk még ki magunkból mindent, ami bennünk van. A bennmaradást gyakorlatilag kiharcoltuk, de játékban és mentalitásban is olyan teljesítményt várok, hogy a lefújás után tiszta lelkiismerettel tudjunk egymás szemébe nézni a srácokkal, hiszen sosem mindegy, miként zárul egy bajnokság utolsó mérkőzése – mondta Virágh Ferenc vezetőedző.

A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik Martfűn.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók