A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Májer Milán: A Diósgyőr ellen sem készülünk máshogy

Lukács Dániel két góljával csapatunk egyik hőse volt a mezőkövesdi siker során, de nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy mindkét találatát Májer Milán kitűnő beadásai előzték meg. Játékosunk másodjára adott két gólpasszt a szezonban, és motiváltan várja a Diósgyőr elleni bajnokit is.

– Leginkább annak örültem, hogy nagyon hamar két góllal el tudtunk húzni, mert minden szezonkezdet esetén fontos, hogy elkapja a fonalat egy csapat – tekintett vissza Májer Milán. – Nem mellékes természetesen számomra, hogy két gólpasszt is kiosztottam, az már csak a hab volt a tortán, hogy Lukács Daninak. Nagyon régi időkre nyúlik már vissza a kettőnk kapcsolata, emiatt mindenképpen különleges élmény volt. Jó kérdés, hogy hányszor szolgáltuk már ki korábban egymást, pontos számot biztosan nem tudok mondani. Az NB I-ben nem nagyon, mert akkoriban nem sok lehetőséget kaptunk az élvonalban, az edzéseken és az NB III-ban viszont sokszor, ez egészen biztos – mondta a meccs kapcsán játékosunk.

Májer Milán a Diósgyőr elleni meccset is úgy várja, mint az összes többit, a jó rajt után hazai pályán is szeretnének jó eredményt elérni a miskolciak ellen. Megvannak a személyes céljai is tavaszra, de a legfontosabb számára az, hogy hétről hétre megőrizze helyét a csapatban.

– Éreztem a bizalmat a felkészülés alatt, így vártam már a rajtot. Az edzőmeccsek fizikális szempontból fontosak igazából, persze most is sok új dolgot tanultunk ezekben a hetekben. A legfontosabb viszont az, hogy az ember készen álljon a tétmeccsekre. A Diósgyőr ellen ugyanúgy készülünk majd, mint az összes többi mérkőzésre, szeretnénk a lehető legjobb állapotban nekimenni az első hazai bajnokinak. Jól kezdtünk, reménykedem benne, hogy sikerül jól is folytatni a tavaszi szezont. Ősszel kikaptunk Miskolcon, lenne miért törlesztenünk is tehát. Bár sűrű az első hét, de a felkészülés alatt is gyorsan követték egymást az edzőmeccsek, így bírnunk kell ezt a terhelést is. Ami a személyes céljaimat illeti, azokat megtartanám magamnak, de a lényeg, hogy meccsről meccsre szeretnék úgy teljesíteni, hogy folyamatosan kezdő legyek, így lehet lépésről lépésre haladni – tette hozzá Májer Milán.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók