A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lukács négyes és KTE gála!

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a KTE HUFBAU ellenfele a Soroksár volt. Csapatunk ugyan gyorsan hátrányba került, de még a szünet előtt fordított, majd a második félidőben gólfesztivált rendezett. 

Tapogatózó játékkal indult a meccs az első percekben egyik csapat sem igazán tudta ráerőltetni az akaratát a másikra. A Soroksár lett aktívabb ezután, a 10. percben Gengeliczki jelentkezett jó fejessel, de Varga szépen tolta fölé. Közel jártunk a vezetéshez mi is, a 16. percben Katona lövéssel kerülte el a kaput, a kontrából azonban jól indult meg a Soroksár, Korozmán beadását Magyari sodorta aztán a kapuba (0-1). A folytatásban próbálkoztunk, és a soroksári védelem meg is remegett, Valencsik gyakorlatilag gólpasszt adott Lukácsnak, aki élt is a lehetőséggel (1-1). Egy perc sem telt el, amikor Lukács ismét Valencsikot futotta le, megint ziccerbe került, majd már vezetéshez juttatta csapatát. 

Fordulás után sem álltunk vissza, Hadaró előtt adódott is egy sansz az 57. percben, de csak az oldalhálót találta el. A 64. percben a fiatal Buna hibázott a tizenhatoson belül, kézzel ért a labdába, így büntetőt lőhetett a Soroksár. A labda mögé Lovrencsics állt, megcélozta a jobb alsót, de Varga nagyot védett! A kimaradt büntető után még nehezebb helyzetbe került a Soroksár, Hudák ugyanis megütött Vágót, amiért kiállította a játékvezető. A 76. percben a sokat dolgozó és harcoló Tóthot rántották le a tizenhatoson belül, amiért nekünk is büntetőt adott a játékvezető, ezt Lukács belőtte, így klasszikus mesterhármast ünnepelt (3-1). A Soroksár nagyon könnyelműen játszott ezúttal saját kapuja előtt, amiből a 80. percben újabb gólt kaptak, Lukács szerzett ismét labdát, majd kilőtte a jobb alsót (4-1), igazi fesztivál hangulatot varázsolva Kecskemétre. Az ünnepet Lőrinczy hatalmas szabadrúgás gólja sem rontotta el (4-2), pláne úgy, hogy a végén még Belényesi is betalált egy pontrúgás után. 

Kecskeméti TE HUFBAU–SOROKSÁR SC 5–2 (2–1)

Merkantil Bank Liga,  Széktói Stadion, 800 néző.

KTE: Varga – Madarász (Buna 46.), Szabó A., Rjasko, Belényesi, Hadaró – Vágó, Nagy K. (Marsa 86.), Katona (Szuhodovszki 46.) – Tóth B. (Tóth D. 84.), Lukács (Puskás 90.). Vezetőedző: Szabó István

SSC: Abu – Nagy O. (Hajdú 60.), Gengliczki (Kópis 80.), Valencsik, Pászka – Gyömbér, Hudák – Korozmán (Ternován 64.), Lőrinczy, Magyari (Csernik 64.) – Lovrencsics B. (Kovác 76.) Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerzők: Lukács (36., 37., 77., 80.- a harmadikat büntetőből), Belényesi (89.) ill. Magyari (17.), Lőrinczy (85.)

Kiállítva: Hudák (67.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók