A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Ludasi Martin: Talán életünk legfontosabb meccse előtt állunk

Vasárnap 18:00-kor a Kozármislenyt fogadja csapatunk a Széktói Stadionban. A képlet egyszerű, pontot kell szerezni a feljutáshoz. Ludasi Martin elmondta, ennek megfelelő a hangulat az öltözőben is.

-Mennyire felfokozott a hangulat részetekről?

-Természetesen más az egész hét, hiszen mindenki tudja, hogy talán élete legfontosabb meccse előtt áll, hiszen feltehetjük újra Kecskemét labdarúgását a futball térképére. Mindenki becsülettel készül, mindenkiben érzem a bizonyítási vágyat.

-Milyen mérkőzésre számítasz?

-A lehetőségeinkhez mérten feltérképeztük a Kozármislenyt, jó nevekből álló egyesület, kimondottan tetszetős, kombinatív játékot játszanak, úgyhogy akár egy közönségszórakoztató meccs is lehet. Megtapasztaltuk, hogy nincs egyszerű mérkőzés, ez se néz ki annak, hiszen mindenki a Kecskemétet szeretné megverni, de hazai pályán nem adhatunk erre esélyt.

-Mi lehet a döntő szerinted, hogyan érhetitek el a célt?

-Ebben a 90 percben mindent félre kell tenni, a lehető legokosabban kell játszanunk. Jöttek rutinos labdarúgók a télen, illetve vannak olyan játékosaink, akik egy-egy villanással el tudnak dönteni mérkőzéseket, de talán a fej lesz a legfontosabb.

-Az biztos, hogy Iváncsán lesz a bajnoki döntő, mennyire foglalkoztat már ez a kérdés?

-Egyelőre erre a meccsre készülünk, de természetesen volt már szó az öltözőben az Iváncsa elleni derbiről. Mindenki, aki elkezdi ezt a sportot, arra vágyik, hogy egy ilyen téttel bíró meccsen lépjen pályára, függetlenül, hogy milyen osztályban játszik. Beszélünk róla, de addig van egy hasonlóan fontos meccsünk egy remek csapat ellen.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók