A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Körösladányban nyertek a tartalékok

Tartalékcsapatunk a múlt hét folyamán egy jótékonysági meccs mellett Körösladányban játszott felkészülési találkozót. Virágh Ferenc együttese sikeres napokon van túl.

Albertirsán egy jótékonysági mérkőzésen vett részt Virágh Ferenc együttese hét közben, ahol méltó módon sikerült képviselni a KTE-t, a 6-0-os sikernél sokkal fontosabb volt, hogy rengeteg támogatói jegyet adtak el Hetés Ábel gyógykezelésének támogatására, a találkozó során összesen 604 ezer forint gyűlt össze.

A hét második felében aztán már a szintén dél-keleti csoportban szereplő Körösladány vendégeként játszott edzőmeccset a KTE II., melyet szintén sikerrel zártak a fiatalok, 3-2-re tudtak nyerni a közvetlen rivális otthonában.

Körösladány – Kecskeméti TE II. 2-3 (1-1)

KTE II.: Cseh – Hatvani, Molnár M., Szalai Sz., Jászai-Deák, Szamosi, Kovács P., Tóth L., Gondi, Horváth M., Goretich. Csere: Tokody, Balis, Kárpáti, Ladányi.

Gólszerzőink: Goretich, Kárpáti, Balis

Virágh Ferenc: – Albertirsán nagyon szívélyesen fogadtak minket, úgy gondolom nagyon jól sikerült a rendezvény, örömteli, hogy részvételünkkel mi is segíteni tudtuk Ábel gyógyulását. Az eredmény itt nem volt lényeges, csak az összefogás, ami maximálisan megvalósult. Ezt követően már a Körösladány elleni edzőmeccs várt ránk, ismét remek csapat ellen tudtunk játszani egy nagyon hasznos mérkőzést. A találkozó nagy részében azt láttam a csapattól, amit szerettem volna, ez volt a fontos. Követtünk el hibákat, ahogy ellenfelünk is, ezekből gólok is születtek, de tanulságok is. Ami külön öröm, hogy sok helyzetet dolgoztunk ki, a kihasználásban viszont még fejlődni kell. Sikeres és pozitív héten vagyunk túl, most egy picit visszább veszünk már, de ez nem azt jelenti, hogy vége lenne a felkészülésnek. Éppen ellenkezőleg, dolgozunk tovább.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók