A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kikaptak a tartalékok a BKV-tól

Tartalékcsapatunk vasárnap a BKV Előre vendége volt a fővárosban az NB III. dél-keleti csoport 3. fordulójában. A kiegyenlített meccsen a helyzetei ugyan megvoltak a fiataloknak, ám ez kevés volt a pontszerzéshez.

Virágh Ferenc ezúttal is csak fiatalokkal számolhatott az NB I-es keretből, túlkoros visszajátszó nem lépett pályára a BKV ellen sem. Az első félidő nem hozott gólt, csak lehetőségek adódtak a mérkőzésen a felek előtt. A BKV aztán a második félidő elején eredményesen vitt végig egy kontárt, melyet Hegedűs gólra is váltott, ez végül elég is lett a hazaiaknak a három pont megszerzéséhez.

BKV Előre – Kecskeméti TE II. 1-0 (0-0)

Budapest. Vezette: Juhász B. (Holpár, Turi)

BKV: Horváth G. – Balogh M., Forgács, Szabó N., Kubó (Zoboki Á. 83.), Szabó Á. (Zoboki L. 19.), Hegedűs M., Kesselbauer, Dani, Kerék, Takács D. (Vecsey 86.). Vezetőedző: Balogh Béla

KTE II.: Cseh – Molnár M., Horváth M. (Gondi 61.), Bodor (Kovács P. 71.), Ruzsa (Kárpáti 80.), Kovács K., Jászai-Deák (Fődi 80.), Goretich (Horváth Á. 71.), Györgye, Artner, Szamosi. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Hegedűs M. (55.)

Virágh Ferenc: – Sajnos a támadóharmadban rossz döntéseket hoztunk, noha többször is a védelem mögé tudtunk kerülni, illetve legalább négy alkalommal voltunk már csak a kapussal szemben. Eközben ellenfelünk két kontratámadásából egyet gólra váltott. Jelenleg ennyi a különbség köztünk és az NB III. között.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók