A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kiélezett küzdelem várható Kispesten

Pénteken 18:30-kor a Budapest Honvéd vendége lesz csapatunk a Bozsik Arénában az OTP Bank Liga 30. fordulójában. A két csapat eddig nem bírt egymással egyik alkalommal sem a szezonban, a hajrában most újra egy nehéz találkozóra van kilátás.

A Budapest Honvéd számára ez a szezon nem úgy alakult, ahogyan azt Kispesten szerették volna, a piros-feketék a bajnokság hajrájában a kiesés ellen harcolnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy legyinteni kellene a kispestiekre, éppen ellenkezőleg, az egyik legveszélyesebb ellenfélhez látogatunk pénteken. A Honvéd ugyan csak a 15. helyen áll, de hátránya csupán egy pont a bennmaradó helyektől, aminél nagyobb motiváció hazai pályán nem is kell ellenfelünknek. Nincs ugyan jó formában Dean Klafuric együttese, mely legutóbb Kisvárdán játszott 2-2-es döntetlent, de az látszik, hogy rendre szoros meccseket vív.

Szabó István számára két eltiltás mindenképpen fejtörést okozhat a találkozó előtt, hiszen a gólerős formában futballozó Horváth Krisztofer sárga lapok miatt, Vágó Levente pedig kiállítása miatt nem léphet ezúttal majd pályára. A korábbi két alkalommal szoros meccseket vívtak a csapatok, a Bozsik Arénában nem született gólt tavaly ősszel, Kecskeméten pedig 2-2-es döntetlen született, akkor ellenfelünk kifejezetten jól futballozott ráadásul.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Mindkét korábbi mérkőzésen úgy találkoztunk a Honvéddal, hogy tulajdonképpen új edzője volt ellenfelünknek. Más elképzelésekkel is játszott ezeken a találkozókon ellenfelünk. A kispesti mérkőzés abszolút döntetlennek felelt meg a játék képe alapján, talán Kecskeméten viszont közelebb járt a győzelemhez a Honvéd. Mindig fel tudtunk állni, de sok nehézséget okozott akkor a nehéz talaj is, illetve ellenfelünk is jól futballozott. Azt gondolom, hogy ez újra egy másik mérkőzés lesz. Mindkét csapatnak fontos a három pont megszerzése, a Honvédnak is mindent meg kell tennie, hogy hazai pályán nyerjen. Erős és nagy klub a Honvéd, nyilvánvalóan nem szeretne a másodosztályban szerepelni jövőre, de mi próbáljuk megvalósítani a saját játékunkat. Vannak nehézségeink a jelenlegi helyzetben, de ez csak tény, ahogy szoktam is mondani. Nem foglalkozunk ezzel, mert számítottunk arra, hogy idővel összegyűlnek a sárga lapok, jön sérülés, ezt nem lehet teljesen kikerülni. A csapaton viszont úgy látom, hogy kiheverte a hazai vereséget és pontot, pontokat szeretnénk szerezni.

Szurkolói információk

A Bozsik Arénába legegyszerűbben online elővételben a jegymester.hu oldalon érdemes jegyet venni. Online 1890, személyes elővételben 1990, míg a mérkőzés napján a helyszínen 2150 forintba kerülnek a vendég belépők. 14 éves kor alatt a mérkőzések látogatása ingyenes, de regisztrációs jegy váltása szükséges.

Diák, nyugdíjas: online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

Mozgáskorlátozott: online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

A Bozsik Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján három órával a kezdés előtt, 15:30-kor nyitnak. A mérkőzés klubkártya nélkül is megtekinthető, így arra nincs szükség a vásárláshoz.

A Bozsik Arénában a D szektor van kijelölve a vendég drukkerek számára, mely az Iparos utcáról közelíthető meg autóval is az alábbi térképet segítségül véve.

A Bozsik Aréna címe: 1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 1-3.

Fontos információ, hogy a pénztárakban készpénzzel, míg az arénán belül bankkártyával tudnak fizetni szurkolóink a büfében, ahol repohárban adják ki az italokat.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók